درپی انتقاد به برخی از هیئت امنای مساجد:
مسئولان مساجد از اختلاف پرهیزکنند
رئیس اداره اوقاف لاهیجان گفت: زیاد کردن صدای بلندگوهای مسجد حق الناس است و گناهش بر گردن هیئت امنا است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «لاهیجان» ، حجت الاسلام یوسف زاده رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان لاهیجان در گفتگو با خبرنگار ما ، با بیان اینکه هیئت امنای مسجد به معنای امین مسجد هستند افزود : رفتار و کردار هیئت امناء باید برمبنای قرآن و شرع باشد و نسبت به مسائل شرعی آگاهی کامل داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,وی با بیان اینکه مردم را باید مورد احترام قرار داد واعتنا گذاشت افزود : رفتار خوب ما گاهی باعث می شودکه انسان بی نمازی جذب مسجد شود و عکس این اتفاق هم صادق است.
,رئیس اداره اوقاف با بیان اینکه یکی از معایب مساجد ما این است که صندوق انتقادات و پیشنهادات ندارد افزود : باید صندوقی برای نظر و سوال مردم برای انتقاد از امام جمعه و هیئت امنا وجود داشته باشد که این کار باعث اعتماد مردم به هیئت امناء خواهد شد.
,وی افزود : هیئت امناء مساجد باید روحانی و مبلغ دینی را از گناه و مشکلاتی که در محل و روستا شایع است آگاه کند.
,حجت الاسلام یوسف زاده در ادامه با اشاره به اینکه باید خرافه گرایی از بقاع متبرکه زدوده شود افزود : دخیل بستن و تصاویر منتسب به ائمه اطهار واقعیت دینی و مذهبی ندارند.
,وی افزود:گاهی افراد بقعه را رها کرده و به درختی متوسل می شوند و گاهی یک خواب ملاک و حجتی برای عده ای می شود.
,حجت الاسلام یوسف زاده با اشاره به اینکه نخ بستن و قفل زدن از اخلاق بت پرستان بوده افزود : متاسفانه برخی از خودی ها نیز این رفتارها را انجام می دهند.
,وی در ادامه با اشاره به اینکه آن چیزی که مسجد را آباد می کند اتحاد است افزود : اختلاف بین پدر و مادر باعث تزلزل خانه و فرزندان می شود.
,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لاهیجان و سیاهکل در ادامه با اشاره به اینکه مردم یک روستا و همسایگان مسجد از هیئت امناء خلاف انتظار ندارند افزود: زیاد کردن صدای بلندگوهای مسجد حق الناس است و گناهش بر گردن هیئت امنا است.
,وی با اشاره به یکی از مساجد و قبرستان های لاهیجان با بیان اینکه در این قبرستان روی قبر بلندگو می گذارند که کاربسیار ناپسندی است افزود : نوحه خوانی برای این است که درس زندگی بگیریم که دیگران را آزار دهیم.
,پایان پیام/پ
]
ارسال دیدگاه