مدیرکل میراث گردشگری مازندران خبر داد؛
تعطیلی 646 مرکز اقامتی و گردشگری طی ایام کرونایی در مازندران
سیف الله فرزانه به نظارت بر تعطیلی کرونایی مجموعه های گردشگری مازندران اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۱ هزار مورد بازدید از تأسیسات گردشگری سطح استان داشتیم که تعلیق یا تعطیلی ۶۴۶ مورد را بهدنبال داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف الله فرزانه در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: تاسیسات گردشگری استان از زحمات کارد درمانی برای مبارزه با ویروس کرونا قدردانی کرده و تعداد ۱۳ هتل، ۱۲ هتلآپارتمان و ۲۱ اقامتگاه بومگردی و خانه مسافر اعلام کردند که در صورت عادی شدن شرایط حاضر هستند به کادر درمانی خدمات با تخفیف ۵۰ درصد قائل شوند.
وی از اعلام آمادگی ۹ هتل در سطح مازندران برای نگهداری و گذران دوران نقاهت بیماران و اسکان کادر درمانی خبر داد و اظهار داشت: تاکنون به دلیل کاهش مبتلایان به بیماری کرونا از سوی دانشگاه اعلام نیاز نشد اما همچنان این آمادگی وجود دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران به نظارت بر تعطیلی کرونایی مجموعه های گردشگری مازندران اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۱ هزار مورد بازدید از تأسیسات گردشگری سطح استان داشتیم که تعلیق یا تعطیلی ۶۴۶ مورد را بهدنبال داشته است.
این مسئول ادامه داد : کمکهای نقدی بیش از ۲میلیارد ریال و حجم بالای کمکهای غیرنقدی از قبیل ماسک، لباس و دستکش توسط بهرهبرداران و سرمایهگذاران تأسیسات گردشگری به افراد مختلف انجام شده است.
فرزانه در ادامه گفت: تاکنون ۱۱۰هزار قلم ماسک، ۲ هزار و ۷۰۰ گان توسط ۲۶ هنرمند صنایعدستی استان تولید شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه