logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛

تقسیم بیش از 500 هزار بسته معیشتی در سیستان و بلوچستان/باید مساجد پایگاه اصلی کمک مومنانه باشد

تقسیم بیش از 500 هزار بسته معیشتی در سیستان و بلوچستان/باید مساجد پایگاه اصلی کمک مومنانه باشد
احمدعلی موهبتی گفت: در راستای رزمایش کمک مومنانه و با همکاری همه نهادها و سازمان های سیستان و بلوچستان بیش از 500هزار بسته معیشتی با محوریت استفاده از مساجد و جوانان در بین نیازمندان استان تقسیم خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با تقدیر از همراهی خوب مردم سیستان و بلوچستان در طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت موارد بهداشتی اعلامی، بیان کرد: این مهم موجب شد تا سیستان و بلوچستان جزء استان های خوب کشور در مقالبه با شیوع کرونا باشد و شاهد ابتلای تعداد کمتری از شهروندان به این بیماری نسبت به دیگر مناطق باشیم.

وی افزود: به طور کلی نسبت به جمعیت این استان دارای کمترین شیوع بیماری است چرا که مردم هم با مسئولان همراهی کرده و هم اینکه خود نکات بهداشتی مورد تاکید ستاد مقابله با کرونا را جدی گرفته اند.

احمدعلی موهبتی همچنین با تقدیر از همه دستگاه های که در امر پیشگیری از کرونا فعال بوده اند، اذعان کرد: در گام اول همه دستگاه های بخش خصوصی و دولتی برای آموزش شهروندان اقدام کرده و همچنین با تولید و توزیع ماسک و دیگر اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه در طول دوماه اخیر به خوبی موفق به انجام این مهم شدیم.

وی ادامه داد: در گام بعدی به جهت اینکه برخی مردم به دلیل تعطیلی کسب و کارها آسیب دیده و پیش از این واقعه نیز عده ای نیازمند بودند چرا که شغل ثابت نداشته و در تامین معیشت خانواده خود با مشکل روبه رو بودند، کمک هایی از سوی نهادها و خیرین میان این افراد تقسیم شد تا گوشه ای از مشکلات آنان رفع شود.

موهبتی با اشاره به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان بیش از همیشه نیازمندان جامعه منتظر کمک هستند، گفت: با توجه به اینکه امسال شیوع کرونا هم بر مشکلات نیازمندان افزوده است بر تعداد خانواده های محرومی که به کمک و مساعدت نیاز دارند افزوده شده است.

باید مساجد پایگاه اصلی کمک مومنانه باشد

وی خاطرنشان کرد: به همین منظور و در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب در جهت کمک مومنانه، جلسه ای با حضور همه مسئولین استانی، ائمه جمعه شهرستان های مختلف سیستان و بلوچستان و فرماندهان سپاه برگزار شد تا کمک های این نهاد انقلابی که به بیش از 500هزار بسته معیشتی می رسد با همکاری همه به دست نیازمندان واقعی برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه همه دستگاه های کشور برای کمک مومنانه پای کار آمده اند، تصریح کرد: پس از فرمان رهبری بسیاری از دستگاه ها همچون سپاه، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام، بهزیستی، بنیاد مستضعفان کشور و دیگر سازمان ها و نهادها و همچنین موسسات خیریه پای کار آمدند که برای هماهنگی و هم افزایی نیازمند برگزاری نشست های مشترک است.

وی افزود: در موضوع سیل با وجود اینکه کمک های بی نظیری شد اما در برخی مناطق کمک ها بیشتر رسیدگی شد و برخی نقاط کمتر، به همین منظور و برای مساوات و عدالت با هماهنگی های انجام شده همه اقشار نیازمند و آبرومند از این کمک ها بهره مند خواهند شد.

موهبتی با تاکید بر اینکه در این طرح حفظ آبروی مردم در اولویت ماست، گفت: همانگونه ای که رهبری تاکید دارند حفظ آبروی مردم همراه با کمک مومنانه مورد تاکید همه دستگاه های خدمت رسان است و برای تحقق این مهم مساجد را به عنوان پایگاه اصلی کمک ها قرار دادیم تا با همکاری جوانان هر منطقه به نیازمندان کمک کنیم.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موهبتی, عصرهامون,
,
,
,
, موهبتی,
,
,
,
,
,
, باید مساجد پایگاه اصلی کمک مومنانه باشد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه