logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان:

سرقت علائم و تجهیزات ایمنی معضل همیشگی جاده های سیستان وبلوچستان است/از سرقت7هزارصفحه مسیرنما تاتحمیل خسارت 13میلیارد ریالی

سرقت علائم و تجهیزات ایمنی معضل همیشگی جاده های سیستان وبلوچستان است/از سرقت7هزارصفحه مسیرنما تاتحمیل خسارت 13میلیارد ریالی
ایوب کرد با بیان اینکه سرقت علائم و تجهیزات ایمنی معضل همیشگی جاده های سیستان وبلوچستان است، گفت: ارزش ریالی سرقت این علائم در محورهای مواصلاتی بیش از 13 میلیارد ریال بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی وجود علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی نقش بسزایی در کاهش حوادث جاده ای و تلفات ناشی از آن دارد که همواره یکی از معضلات اساسی جاده های سیستان وبلوچستان تخریب و سرقت این علائم است.
 
تخریب وسرقتی که سودجویان یا قاچاقچیان با سوء استفاده از تاریکی شب و فقط برای منافع شخصی خود؛ علاوه بر اینکه جان مسافران را در خطر انداخته باعث خسارات هنگفتی به اداره راه و شهرسازی نیز می شوند.

این اقدام سارقان و قاچاقچیان نشان از بی رحم بودن آنان نسبت به راننده، سرنشینان خودرو و جاده است زیرا این معضل عامل مهمی در افزایش تصادفات به شمار می رود و سالانه برای جبران آن ها باید هزینه های هنگفتی از منابع ملی و استانی صرف شود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,

صفحه و پایه مسیر نما بیشترین علائم سرقت شده در محورهای مواصلاتی

, صفحه و پایه مسیر نما بیشترین علائم سرقت شده در محورهای مواصلاتی,

ایوب کرد، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی یکی از وظایف این اداره کل است که متاسفانه هر روزه تعداد قابل توجهی از این علائم همچون پایه مسیر نما، تابلوهای اخطاری، انتظامی و اطلاعاتی، بشکه ترافیکی، چراغ های چشمک زن و صفحه گاردریل، به سرقت می رود.

وی بیان کرد: 22 هزار و 929 انواع تابلو و علامت هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی این استان به ارزش بیش از 13 میلیارد ریال در سال 98 به سرقت رفته است.

در سال گذشته بیشترین علائم سرقت شده در جاده ها شامل صفحه مسیر نما با هفت هزار مورد، پایه مسیر نما با سه هزار و 502 مورد، صفحه بال کبوتری با 2 هزار و 909، پایه تابلوی بال کبوتری با یک هزار و 919 مورد و صفحه جان پناه پل با هزار و 624 مورد بوده است.

این مقام مسئول افزود: با توجه به ثبت متوسط سالانه بیش از 45 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان، سرقت این علائم به طور قطع در افزایش تصادفات و تلفات جاده ای استان تاثیر گذار است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ادامه داد: علائم جاده ای سرقت شده با قیمت‌های بسیار اندک فروخته می‌شود در حالی که این اداره‌ کل باید برای خرید و نصب مجدد آنها هزینه‌های سنگینی را از محل اعتباراتی که می‌توانست در زمینه بهسازی جاده‌های استان صرف شود متحمل می شود.

کرد از مردم تقاضا کرد تا در صورت مشاهده سرقت و یا خرید و فروش علائم جاده ای، مراتب را فوراً به پلیس 110 اطلاع دهند یا از طریق تماس با تلفن های 141 و یا 3141 (مختص استان سیستان و بلوچستان) جهت رسیدگی فوری گزارش دهند.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه