جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

کشف دپوی اقلام بهداشتی احتکار شده در زاهدان

کشف دپوی اقلام بهداشتی احتکار شده در زاهدان
سردار احمد طاهری از کشف مقادیری قابل توجه اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده احتکار شده در شهر زاهدان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، سردار احمد طاهری، جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر این که چند فرد سود جو اقدام به احتکار مقادیری قابل توجه، اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده در یک انبار کالا در زاهدان کرده اند، موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از حصول اطمینان از موضوع با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام شدند و در بازرسی از این انبار، تعداد زیادی اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده احتکار شده شامل 400 بسته 100 عددی دستکش یکبار مصرف پلاستیکی، 180 بسته 100عددی پد الکلی،2 هزار 880 بسته 50 عددی چوب معاینه پزشکی (آبسلانگ) و 3 هزار 600جفت دستکش لاتکس خانگی را کشف کردند.

جانشین انتظامی استان تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش این مقدار کالای احتکاری 770 میلیون ریال برآورد شده است.

 سردار طاهری خاطر نشان کرد: در این رابطه ضمن پلمب این محل 3 فرد متخلف نیز دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، پلیس استان، طرح شناسایی انبارهای احتکار کالا و لوازم بهداشتی را در دستور کار قرار داده است و با افرادی که قصد سودجویی، از شیوع این بیماری و شرایط بحرانی به وجود آمده را دارند به صورت قانونی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه