فرماندار آزادشهر خبر داد؛

اجرای دو پروژه میلیاردی برای مدیریت سیلاب در آزادشهر+ تصاویر

اجرای دو پروژه میلیاردی برای مدیریت سیلاب در آزادشهر+ تصاویر
فرماندار آزادشهر از اجرای دو پروژه احداث سازه های سنگ ملاتی و سرشاخه گیر در بخش چشمه ساران با اعتباری بیش از1میلیارد تومان، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، سید رسول حسینی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: در حوزه عمرانی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و با توجه به ضرورت جلوگیری از خسارت های سیلاب های فصلی، دو پروژه احداث سازه های سنگ ملاتی و سرشاخه گیر در بخش چشمه ساران با اعتبار 1 میلیارد و 100 میلیون تومان در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان, ما,

وی با تشریح اهمیت پروژه های مقابله با سیلاب در شهرستان آزادشهر، گفت: شهرستان آزادشهر در سنوات قبل خسارت های بی شماری را از عدم هدایت دقیق و درست سیلاب های فصلی متحمل شده که بخشی از توان اجرایی و اعتباری شهرستان صرف جبران خسارت های ناشی از این حادثه طبیعی شده است.

,

فرماندار آزادشهر افزود: با پیگیری های انجام شده در حوزه عمرانی اعتبار خوبی در این بخش به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اختصاص و در حال حاضر دو پروژه مهم یاد شده در حال اجرا می باشد.

,

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان آزادشهر در ادامه اظهار امیدواری کرد با توجه به پیگیری های انجام شده و جلب نظر مساعد مدیران استانی، شهرستان آزادشهر بتواند اعتباری بیشتر ی در این حوزه مهم و موثر اخذ نماید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه