logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

از تدریس تا فداکاری؛

موفقیت شاگردان بهترین خاطره دوران خدمت است/ طرح رتبه بندی معلمان مهمترین دغدغه فرهنگیان

موفقیت شاگردان بهترین خاطره دوران خدمت است/ طرح رتبه بندی معلمان مهمترین دغدغه فرهنگیان
زینب عارفی گفت: شیرین ترین خاطره ای که هرگز فراموش نخواهم کرد اینکه یکبار برای معالجه به بیمارستان مراجعه کرده و هنگام تسویه حساب هزینه را به همراه یک شاخه گل به دکتر تقدیم کردم که آن پزشک دانش آموز بنده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زینب عارفی، یکی از معلمان نمونه سال98 در سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: با گذشت 31 سال فعالیت در شغل انبیاء، 24سال آن را به عنوان مدیر متوسطه، چهار سال به عنوان معاون در مقطع ابتدایی و هم اکنون با مدرک فوق لیسانس در سمت مدیر دبستان شاهد درشهرستان زابل مشغول به خدمت می باشم.

وی بیان کرد: علاقه به معلمی ازدوران کودکی با من عجین شده بودو اگر بار دیگر متولد شوم باز هم این راه را ادامه خواهم داد.

این معلم نمونه ادامه داد: همیشه معلم کلاس اول «خانم داورپناه» را دوست داشتم و هیچ‌وقت فراموش شان نمی‌کنم، وی بی‌نهایت رئوف و مهربان بود.

وی ویژگی یک معلم نمونه را ارتباط خوب و صمیمانه در طول خدمت با دانش آموزان، والدین و ارباب رجوع دانست و گفت: یک معلم نمونه خود را وقف کار کرده تا به نتیجه مطلوب برسد. عمده فعالیت هایی که در این مدت داشتم حضور فعال در مجمع خیرین رویش مهر بود به گونه ای که کلاس های توانمندسازی معلولان را با تمام قدرت انجام داده و برای معلمین آنها به مدت چهار سال در روزهای پنجشنبه و جمعه بدون هیچ هزینه ای تدریس ارائه و این امر منجر به رشد خوبی در عرصه سوادآموزی شد.

عارفی در ادامه به بهترین هدیه روز معلم اشاره و تصریح کرد:مادر یکی از دانش آموزان برایم هدیه ای هر چند کوچک تدارک دیده بود اما هنگامی که فهمید من دختر همان مردی هستم که مدت ها قبل به همسرش کمک کرده، قدردانی کرد.

وی مهمترین دغدغه معلمین را طرح رتبه‌بندی آنان بیان و افزود: امید می‌رود مسئولان این مشکل را برطرف کنند زیرا معلمان از برخی خدمات که سایر ارگان ها از آن بهره مند هستند محروم بوده، به طور مثال مدتی قبل بیمه طلایی کمک حالی برای یک معلم بود اما الان بیشتر مراکز درمانی بیمه طلایی را قبول ندارند، همچنین اعمال مدرک برای معلمین یکی دیگر از دغدغه‌ هایی است که برای آنها اعمال نمی شود.

این مسئول تلخ ترین خاطره دوران خدمت خود را ناعدالتی در موضوع معلمان عنوان کرد و ادامه داد: شیرین ترین خاطره ای که هرگز فراموش نخواهم کرد این است که یکبار برا معالجه به بیمارستان مراجعه و هنگام تسویه حساب هزینه را به همراه یک شاخه گل به دکتر تقدیم کردم که آن پزشک دانش آموز بنده بود و این بهترین خاطره دوران خدمتم می باشد.

وی فرق دانش آموزان امروز و دیروز را در رشد علمی دانست و گف: بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی باعث شده دانش آموزان سوالات شان نسبت به سالهای گذشته تفاوت داشته باشد و این مهم فرق بین دانش آموزان دیروز و امروز است که دیدگاه شان تحت تاثیر قرار گرفته است.

این معلم نمونه ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا معلمان در ارائه آموزش توقف ایجاد نکرده و بسیاری از دانش آموزانی که از فضای مجازی محروم بودند را با کمک خیرین برای آنها جزوه تهیه کرده، همچنین برای برخی از دانش آموزان نیز جزواتی تکثیر و از شنبه 12 اردیبهشت ماه در مدارس توزیع می شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه