برای سومین سال پیاپی صورت گرفت؛

حرکت نمادین کاروان عاشورایان در لامرد+تصاویر

حرکت نمادین کاروان عاشورایان در لامرد+تصاویر
حرکت نمادین کاروان عاشورایان در لامرد برای سومین سال پیاپی برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل لامرود - حجت الاسلام والمسلمین محمد امین غفاری ریاست دادگستری شهرستان لامرد در حرکت نمادین کاروان عاشورایان گفت: حضور مردم و دوست داران اهل بیت، امضای پیوندشان با امام حسین (ع) است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا , لامرود ,

غفاری بیان داشت: تجمع گسترده ی مردم یک نوع بیعت دوباره با امام حسین(ع) و امر معروف و نهی از منکر است که این امر با تبعیت از نماز و کرامت های انسانی، بزرگترین قدم را در پی خواهد داشت.

,

وی خاطر نشان کرد :حضور گسترده و با شکوه مردم در حرکت نمادین کاروان عاشورایان که برای سومین سال متوالی است برگزار می شود امسال نیز باعث گردد که ما جان تازه ای به روحیات و رفتار خود بگیریم و جز یاران آن حضرت قرار گیریم .

,

شهرستان لامرد به عنوان جنوبی ترین شهرستان استان فارس برای هشتمین سال پیاپی میزبان سوگواره تعزیه کشوری و همچنین نخستین اردوی ملی عکس تعزیه است.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه