عضو کمیسیون برنامه و بودجه خبر داد؛

قرائت و پیگیری گم‌شدن 4/8 میلیارد دلار در مجلس یازدهم

قرائت و پیگیری گم‌شدن 4/8 میلیارد دلار در مجلس یازدهم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اتمام زمان مجلس دهم، گزارش دیوان محاسبات کشور در خصوص گم‌شدن 4/8 میلیارد در مجلس بعدی باید قرائت و پیگیری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در خصوص گم شدن 4/8 میلیارد دلار در گزارش دیوان محاسبات کشور از بودجه 97، اظهار کرد: قاعده این است که گزارشی که دیوان محاسبات از گم شدن 4/8 میلیارد دلار آماده کرده است به کمیسوین های فرعی و کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع داده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون‌ها فرعی یک ماه فرصت دارند که بررسی‌های خود را انجام دهند و به کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کنند و که این کمیسیون باید بررسی‌ها را انجام دهند و به مجلس ظرف دو ما گزارش دهد.

,

وی افزود: با توجه به اتمام زمان مجلس دهم، گزارش دیوان محاسبات کشور در خصوص گم شدن 4/8 میلیارد در مجلس بعدی باید قرائت و پیگیری شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه