پیش بینی برداشت ۷۵۰ تن محصول کلزا از مزارع میاندوآب
معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب گفت: پیش بینی می کنیم با توجه به سطح زیر کشت امسال ۷۵۰ تن دانه روغنی یا کلزا از مزارع کشاورزی میاندوآب برداشت کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: در راستای تغییر الگوی کشت و صرفه جویی در مصرف آب، کشت کلزا در میاندوآب از چند سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و اقدامات لازم در این زمینه انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر ,معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب افزود: در این راستا در سال زراعی ۹۹-۹۸ مناطق مستعد کشاورزی برای کشت کلزا مکان یابی شده و ۲۵۰ هکتار از این اراضی زراعی شهرستان به زیر کشت کلزا رفته است.
,وی با بیان اینکه نیاز آبی کم از مزایای کلزا است، گفت: کلزا از جمله گیاهانی است که عملکرد مطلوب آن کاملا وابسته به تاریخ کشت بوده و ارقام کشت شده کلزا در این شهرستان بیشتر ارقام فرانسوی و آلمانی شامل نپتون و هیدرومیل تولید داخل، مرکوری، آرشتیکت، بروتوس، امپریو، دیفیوژن و روهان است.
,دیانتی تصریح کرد: پیش بینی می کنیم با توجه به سطح زیر کشت امسال ۷۵۰ تن دانه روغنی یا کلزا از مزارع کشاورزی میاندوآب برداشت کنیم.
,معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: در شهرستان میاندوآب ۶۵ کشاورز در زمینه کشت کلزا فعالیت دارند.
,وی اظهار کرد: کشت کلزا در پایداری تولید گندم در سال های آینده نیز نقش داشته و مصرف آب کمتر کشاورزی، اصلاح الگوی زراعی، اصلاح خاک های زراعی و کاهش وابستگی به واردات روغن از جمله مزایای آن است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه