پیام سپاه ناحیه املش بمناسبت ایام عزای اباعبداله الحسین (ع)
” ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه”. محرم ماه قیام و شهادت و احیای نهضت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت است که با قیام خود نهضت جاویدان عاشورا را بنا نهادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرمانده سپاه املش در گفتگو با خبرنگار املش ما با تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبداله الحسین (ع) گفت: ماه محرم، ماه خداست و ماهی خون خدا برزمین ریخت و بهترین بندگان خدا به دست بدترین موجودات زمین به شهادت رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما,سرهنگ پاسدار داریوش خوشحال افزود: سپاه پاسداران همواره امام حسین (ع) را بعنوان بزرگترین پاسدار اسلام برای خود الگو قرار داده و در حرکت پیشرونده خود از سلوک آن بزرگوار بهره می برد و همانند آن حضرت برای اعتلای اسلام ناب تا پابان جان خود ایستاده است.
,وی افزود: سپاه ناحیه املش نیز همگام با این پویش عظیم مردمی ضمن گرامیداشت حماسه عظیم و باشکوه الهی عاشورا، اعتقاد دارد که حرکتهای سنتی عاشورایی بایستی بیانگر و تقویت کننده پیام جهاد، ایثار، شهادت و ترجمان اسلام ناب محمدی (صلی علیه و آله و سلم) باشد.
,خوشحال در پایان از برنامه های قرائت زیارت عاشورا ، سخنرانی اساتید برجسته و نوحه سرایی مداحان در عزای سیدالشهدا در این ناحیه خبرداد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه