فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور:

کشف ظروف سفالی و سکه‌های عتیقه در نیشابور

کشف ظروف سفالی و سکه‌های عتیقه در نیشابور
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: در پی دستگیری فردی در زمینه خریدوفروش اشیاء عتیقه ظروف سفالی و سکه‌های قدیمی از وی کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حسین دهقان پور صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی در کار خریدوفروش و نگهداری غیرمجاز عتیقه فعالیت دارد، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران کلانتری 11 طالقانی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: مأموران تجسس کلانتری 11 طالقانی پس از شناسایی مکان مورد نظر به این مکان اعزام که در بازرسی از آن تعدادی ظروف سفالی و سکه‌های قدیمی را کشف کردند.

,

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: برابر نظر کارشناسان اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان نیشابور ظروف سفالی مربوط به دوره اسلامی و سکه‌ها نیز مربوط به دوره‌های تیموری و ساسانیان است.

,

دهقانپور تصریح کرد: اشیای کشف‌شده تحویل اداره میراث فرهنگی شد و یک نفر به مراجع قضایی معرفی گردید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه