محرم امسال؛

اردبیل به عطر 6شهید گمنام معطر می‎شود

اردبیل به عطر 6شهید گمنام معطر می‎شود
در دهه اول محرم امسال، استان اردبیل به عطر 6 شهید معطر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه،  همزمان با ماه حزن و اندوه محرم، شهر حسینی اردبیل میزبان 6 شهید راه حق می شود تا بار دیگر رایحه خوش شهادت استان اردبیل را فرا بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی, راه دانا, سبلانه,

 

,

به گفته ذکی الله خوشبخت نماینده کمیته مفقودین نیروهای مسلح کشور در استان اردبیل، قرار است 6 شهید گمنام عملیات‌های خیبر و جزیره مجنون در دانشگاه محقق اردبیلی، جعفرآباد و لاهرود پس از تشییع به خاک سپرده شوند.

,

 

,

قرار است این 6 شهید گمنام روز یکشنبه وارد شهر اردبیل شوند و پس از مراسم استقبال در فرودگاه اردبیل مراسم شبی با شهدا در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شود؛ مراسم تشییع هم همزمان با سومین روز از ماه محرم  انجام می شود.

,

 

,

دانشگاه محقق اردبیلی، بخش جعفرآباد و بخش لاهرود سه نقطه ای است که هر کدام میزبان 2 شهید گمنام خواهند بود.  

,

 

,

استان اردبیل تاکنون از 7هزار جاویدالاثر کشورمان،  افتخار میزبانی 42 شهید گمنام در 15 نقطه مختلف را دارد .

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه