logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

یک کارشناس مسائل بین‌الملل مطرح کرد:

امنیت ملی فدای تعاملات خارجی شده/ مجلس باید از ظریف توضیح بخواهد

امنیت ملی فدای تعاملات خارجی شده/ مجلس باید از ظریف توضیح بخواهد
حمیدرضا ترقی با اشاره به جاسوس بودن سفیر آلمان در ایران گفت: امنیت ملی فدای تعاملات خارجی شده و مجلس باید از ظریف توضیح بخواهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد در مورد حواشی سفیر جاسوس آلمان اظهار داشت: وقتی کشورها از طرف خود سفیری را به کشور دیگر معرفی می کنند کشور مقصد باید نسبت به صلاحیت و عدم خطر برای جاسوسی و هرگونه اختلال در مسائل امنیتی کشور بررسی های دقیقی را انجام دهد و عملکرد کاری گذشته سفیر، دیدگاه‌ها و نظرات او را مورد بررسی قرار دهد و آن را در اختیار وزارت اطلاعات قرار دهد تا رصد کامل و دقیقی نسبت به آن سفیر انجام شود.

وی افزود: با توجه به سوابق کاری سفیر آلمان نظیر داشتن رزومه مقام ارشد امنیتی آلمان، سفیر بودن در اسرائیل و ارتباط تنگاتنگ با آمریکا و اسرائیل یا اطلاعات دقیقی از این فرد در اختیار وزارت اطلاعات گذاشته نشده یا در پذیرش سفیری با این ویژگی ها مسامحه شده است؛ همچنین عملکردی که طی این مدت داشته و به جمع آوری اطلاعات در نقاط مختلف کشور پرداخته و آزادانه و بدون هیچ گونه محدودیتی سفرهایی به اقصی نقاط کشور در شهر و روستا داشته سعی کرده ارتباط وسیع و گسترده ای با همه بخشهای اجتماعی برقرار کند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهد سفیر آلمان در ایران خارج از پروتکل‌های مقرر در سفارتخانه به جمع‌آوری اطلاعات و جاسوسی در کشور دست می زند و این سکوت وزارت امور خارجه و آزاد گذاشتن دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور درباره سفیر آلمان با توجه به اقدام اخیر آلمان در تروریست اعلام کردن حزب‌الله به عنوان بازوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه جای سوال و ابهام زیادی را به وجود می‌آورد.

ترقی با تاکید بر اینکه مجلس باید از وزیر امور خارجه توضیح بخواهد، گفت: مسئولان وزارت امور خارجه باید بگویند چرا این سفیر برخلاف پروتکل‌های مقرر در سفارتخانه ها تا این اندازه آزادانه در کشور رفت و آمد کرده و محدودیتی برای او ایجاد نشده و چرا سوابق وی و احتمال جاسوسی او مورد بررسی و دقت قرار نگرفته همچنین چرا وزارت امور خارجه در برابر اقدام آلمان نسبت به حزب الله موضع قاطع و عکس العملی اتخاذ نکرده است.

وی تصریح کرد: تروریست خوانون بازوی مدافع جمهوری اسلامی ایران در منطقه مانند وارد شدن چنین اتهامی به جمهوری اسلامی ایران است بنابراین وزارت امور خارجه باید واکنش مناسبی را به آلمان نشان دهد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: متاسفانه وزارت امور خارجه گسترش تعاملات خارجی را به قیمت رواج جاسوسی و فحشا و انواع و اقسام تخلفات غیرقانونی سفارتخانه‌ها و حتی دخالت در امنیت داخلی کشور سعی کرده این مناسبات را حفظ کند در حالی که خلاف مصالح ملی و امنیت کشور است.

ترقی با بیان اینکه وزارت امور خارجه نباید امنیت کشور و مصالح ملی را فدای ارتباطات بی فایده خارجی کند، عنوان کرد: در سالهای گذشته حدود 10 تا 15 سفارتخانه خارجی اروپایی در مسائل ناامنی، شورش و اعتشاشات دخالت داشتند اما وزارت امور خارجه در قبال این نوع رفتارها واکنش مناسبی از خود نشان نداد.

وی تصریح کرد: اینکه اجازه دهیم امنیت ملی کشور به خاطر حفظ روابط خارجی آسیب ببیند و از بین برود خلاف مصالح ملی است و وزارت امور خارجه باید در این سیاست تجدیدنظر کند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: متاسفانه وزارت امور خارجه درباره دستگیری دیپلمات ایرانی اسدالله اسداللهی با وجود سکوت موجود با این مسئله کاملا منفعلانه برخورد کرده و هیچ برخورد تهاجمی علیه اقدامات غیرقانونی این کشورها از خود نشان نداده در حالی که اگر یک فرد آلمانی در کشور ما دستگیر می شد آنها دیپلماسی فعالی را به کار می‌گرفتند تا با فشارهای سیاسی و بین المللی عنصر خود را آزاد کنند؛ با این حال دانشمندان ما بی‌جهت توسط آلمانی ها دستگیر می‌شوند اما وزارت خارجه با ضعف کامل نسبت به این مسائل برخورد می‌کند و واکنش مناسبی از خود نشان نمی‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه