رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد:

اجرای سرود خیابانی گروه های برگزیده در میدان امیرچخماق یزد

اجرای سرود خیابانی گروه های برگزیده در میدان امیرچخماق یزد
حجت الاسلام فخرالدینی گفت: به مناسبت میلاد امام حسن(ع)، پنج برنامه محوری با همکاری مردم و تشکل‌های مردمی و مذهبی در استان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد با بیان اینکه به مناسبت پانزدهم ماه رمضان و میلاد امام حسن مجتبی (ع)، پنج برنامه محوری با همکاری مردم و تشکل‌های مردمی و مذهبی در استان تهیه و برگزار می‌شود اظهار کرد: با توجه به اینکه استان یزد در مبارزه با ویروس کرونا در مرحله مدیریت بیماری است بر خلاف سال‌های گذشته برای پیشگیری از شیوع آن بیشتر محور برنامه‌های میلاد کریم اهل بیت (ع) در فضای مجازی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی ساعت ۱۸ دیروز آیین تعویض پرچم بقاع متبرکه و امامزادگان استان با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه صورت گرفت.

,

فخرالدینی گفت: امروز که مصادف با ۱۵ رمضان و میلاد دومین امام شیعیان جهان است مراسمی  همراه با پخش آن از مساجد و بقاع متبرکه  استان یزد در ۲۱ شهر و تعدادی از روستاها بدون حضور مردم برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا برگزار می‌شود.

,

وی یادآور شد: سرود خیابانی توسط گروه های برتر در روز ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام ساعت ۱۲ظهر امروز در میدان امیرچقماق یزد با رعایت اصول بهداشتی اجرا می شود.

,

وی اظهار کرد: برگزاری مسابقات فرهنگی در خصوص سیره و شخصیت امام حسن (ع) از دیگر برنامه‌های خاصی است که در فضای مجازی توسط برخی نهادها و تشکل‌ها پیش‌بینی شد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه