نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

تهیه ۱۰۰هزار بسته معیشتی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا در هرمزگان+فیلم

تهیه ۱۰۰هزار بسته معیشتی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا در هرمزگان+فیلم
عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه پیش‌بینی ما برای تهیه ۱۰۰هزار بسته معیشتی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا در استان هرمزگان است گفت: مشارکت مردم در این رزمایش روز به روز رو به افزایش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در حاشیه سومین مرحله از رزمایش کمک مومنانه در هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هرمز اظهار کرد: پیرو فرامین مقام معظم رهبری در ایجاد رزمایش کمک مومنانه کار بزرگی در کشور صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی افزود: مردم با فرهنگ ایران در طول تاریخ روحیه نوع دوستی وکمک به فقرا را داشته اند.

,

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه پیش‌بینی ما برای تهیه ۱۰۰هزار بسته معیشتی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا در استان هرمزگان است خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در این رزمایش روز به روز رو به افزایش است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه