گزارش تصویری/
تصاویر/ حال و هوای ماه رمضان در ترکمن صحرا
بوراک و کِسمه اوناش، از غذاهای مخصوص مردم ترکمن بر سر سفره افطار ماه مبارک رمضان است که به همت خانواده در منزل تهیه میشود.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛اگرچه شاهد رمضانی متفاوت با سالیان گذشته در کشور هستیم، اما شور و اشتیاق برای برگزاری رسوم و آداب ماه رمضان در مردم تغییری نکرده است. مریم خانم، مادر خانواده از زنان هنرمند و قالی باف ترکمن، از ابتدای روز همراه با دختر و عروسش به دنبال آماده کردن افطار برای اهل خانه هستند. بوراک و کِسمه اوناش، از غذاهای مخصوص مردم ترکمن بر سر سفره افطار ماه مبارک رمضان است که به همت خانواده در منزل تهیه میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه