آمار مبتلایان به کرونا در آذربایجانغربی ۳۳۱۲ نفر شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی گفت: تعداد افراد مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در آذربایجانغربی به ۳ هزار و ۳۱۲ نفر افزایش پیدا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، جواد آقازاده در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با شناسایی ۵۱ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان شناسایی در مجموع تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان تا روز ۲۰ اردیبهشت ماه به ۳هزار و ۳۱۲ مورد افزایش پیدا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود: تا روز ۱۶ اردیبهشت مجموع تعداد ترخیصی از بیمارستان و بهبودیافتگان این بیماری در استان به یک هزار و ۵۲۰نفر افزایش پیدا کرده است و متاسفانه۱۸۵ نفر جان خود را از دست داده اند.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی، در مورد آمار شهرستانی مبتلایان کرونا، عنوان کرد: آمار مبتلایان به تفکیک شهرستانهای استان، در ارومیه یک هزار و ۱۱۵مورد، اشنویه ۴۱ مورد، بوکان ۲۳۶ مورد، پلدشت ۱۹ مورد، پیرانشهر ۶۷ مورد، تکاب ۱۱۴ مورد، چالدران ۱۴ مورد، چایپاره ۳۷مورد، خوی ۶۲۰ مورد، سردشت ۲۹ مورد، سلماس ۱۷۲ مورد، شاهیندژ ۹۴ مورد، شوط ۲۵ مورد، ماکو ۴۶ مورد، مهاباد ۲۷۴ مورد، میاندوآب ۳۲۳ مورد، نقده ۸۶ مورد گزارش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه