تداوم افزایش شدید قیمت طلا در بازار؛
سکه از مرز 7 میلیون تومان گذشت/حباب قیمت 420 هزار تومان!
سکه در مسیر تداوم شدید قیمتی خود در بازار امروز، موفق به ثبت رکوردی عجیب و غیرقابل تصور زد و با نرخ بیش از 7 میلیونی خود در بازار امروز طلا، تمامی رکوردهای قبلی خود را شکست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نصیری فعال صنفی باسابقه بازار طلا در مازندران در گفتوگو با خبرنگار بلاغ در خصوص آخرین تحولات سکه و طلا در بازار امروز اظهار کرد: بازار طلا همچنان درگیر نوسانات صعودی قیمت طلا است و چند روزی است این روند با شتاب بیشتری در حال انجام است.
وی افزود: در بازار امروز یک مثقال طلا، دو میلیون و 920 هزار تومان نرخگذاری شد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر فروشان مرکز مازندران خاطرنشان کرد: هر گرم طلای خام نیز در بازار امروز، 674 هزار تومان در معاملات، ارزشگذاری شد.
نصیری با بیان اینکه قیمت سکه تمام بهار آزادی از مرز 7 میلیون تومان گذشت و به 7 میلیون و 5 هزار تومان رسید؛ تصریح کرد: ثبت این رکورد، در تمام ادوار بازار طلای کشور، بی سابقه است و این نرخ، بالاترین نرخ سکه تمام در پس از انقلاب است.
وی بیان کرد: نیم سکه با قیمت 3 میلیون و 500 هزار تومان و ربع سکه نیز با قیمت دو میلیون تومان در معاملات امروز، خرید و فروش شد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر فروشان مرکز مازندران متذکر شد: حباب امروز قیمت سکه در بازار، نزدیک به 405 هزار تومان است و در این شرایط به مردم توصیه میکنم هرگز به دنبال حباب نروند.
این فعال صنفی با سابقه بازار طلا در مازندران گفت: اگر مردم قصد دارند در این بازار، اقدام به خرید سکه کنند، سعی کنند سکه قبل از سال 86 را خریداری کنند که قیمتش کمتر از این نرخ است و حباب کمتری دارد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه