میر لشگری عنوان کرد؛

افتتاح مجتمع فرهنگی تربیتی کوثر و باقر العلوم زابل

افتتاح مجتمع فرهنگی تربیتی کوثر و باقر العلوم زابل
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زابل گفت: دشمنان نظام اسلامی و انقلاب همواره فشارها، تحریم ها و دسیسه های زیادی داشته و دارند و جوانان و نوجوانان با تلاش و کوشش در مسیر علم آموزی و کسب دانش و معنویت و تعالی می توانند توطئه ها دشمنان را نقش بر آب کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از اوشیدا از سیستان؛ مهدی میرلشگری مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زابل در مراسم افتتاحیه مجتمع فرهنگی تربیتی کوثر و باقرالعلوم این کمیته که با حضور مسئولان محلی و خانواده های دانش آموزان صورت گرفت، گفت: این مکانهای فرهنگی خدمات متنوعی در حوزه های مشاوره، راهنمایی، آموزش مسایل اعتقادی، مسابقات فرهنگی، هنری و تربیتی به دانش آموزان ارائه می دهد.

میر لشگری در ادامه گفت: تعمیق باورهای دینی، ولایت مداری، افزایش خودباوری، ایجاد نشاط، تقویت همگرایی منطبق با موازین انقلاب اسلامی، جامعه پذیری و ایجاد محیط سالم و سازنده منطبق بر معیارهای تربیت اسلامی از اهداف تشکیل کانون های فرهنگی، تربیتی و آموزشی است.

وی بیان داشت: دشمنان نظام اسلامی و انقلاب همواره فشارها، تحریم ها و دسیسه های زیادی داشته و دارند و جوانان و نوجوانان با تلاش و کوشش در مسیر علم آموزی و کسب دانش و معنویت و تعالی می توانند توطئه ها دشمنان را نقش بر آب کنند.

وی افزود: کمیته امداد در راستای اعتلای اهداف فرهنگی، تربیتی و ارزشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تأمین نیازهای مددجویان تحت حمایت به ویژه نوجوانان و جوانان در حوزه مسایل و موضوعات فرهنگی، اجتماعی و ارتقای سلامت جسمی، معنوی و روانی و همچنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی، خدمات ارزشمندی را به جامعه هدف عرضه می نماید.

انتهای پیام/ه

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه