قلعه سفید ممسنی قبل از سیاه پوش شدن

قلعه سفید ممسنی قبل از سیاه پوش شدن
متاسفانه طبیعت قلعه سفید که از جمله مناطق زیبای شهرستان ممسنی مدتی پیش طعمه حریق شد. در ادامه تصاویری را خواهیم دید که مربوط بهار سال جاری و قبل از آتش سوزی این منابع طبیعی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نورآنلاین ، این دژ از قلاع معروف فارس است که در سرزمین ممسنی واقع شده و قدمت تاریخی آن به دوران قبل از اسلام باز می گردد.این نقطه مستحکم طبیعی عالی محلی است دربالای کوه که فقط با کوره راه های دشوار امکان دسترسی به آن وجود دارد و تنها بلدهای آشنا قادرند که از راه های سنگی یا کوره راه هایی که بر تخته سنگ کنده شده است بالا روند. دفاع از این دژ به وسیله برج ها و دروازه هایی صورت می گرفت که این دفاع و مبارزات در مقابل متجاوزان گوشه ای از تاریخ حماسی و افسانه ای و مستند سرزمین را شکل می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , نورآنلاین , نورآنلاین ,

قللعه سفید کوهی است منقطع از جبال و هیچ کوهی بر او مشرف نیست و دور دامنه ی آن تخمینا چهار فرسخ است وچهار راه مشهور دارد که به بالای آن توان رفت. نام راه جنوبی آن سیاه شیر است که پیاده رو بوده و اکنون مسدود است . ولی خان ممسنی در هنگامی که در آن متحصن شد از سنگ و گچ دیواری کشیده و آن را مسدود کرد . نام راه شرقی آن زرین کلاه است که در سر راه شیراز است و این راه نیز پیاده رو است .نام راه شمالی آن گلستان است که از فهلیان سواره تا فراز کوه قلعه سفید توان رفت و نام راه غربی آن شتر خواب است که در جانب نورآباد است و از این راه نیز می توان سواره بر بالای کوه رفت.ارتفاع کوه قلعه سفید نزدیک به نیم فرسخ است و بر سطح آن زمینی هموار است که قابل کشت و زرع بوده و دارای جنگل فراوان شامل درختان بلوط ،انجیر ،بادام کوهی ،زیتون،انار و انگور بوده است.

,

 

,

عکس از سید محمد شجاعی

, عکس از سید محمد شجاعی ,

قلعه سفید ممسنی

, قلعه سفید ممسنی,

قلعه سفید ممسنیقلعه سفید ممسنیقلعه سفید ممسنیقلعه سفید ممسنیقلعه سفید ممسنیقلعه سفید ممسنی

, قلعه سفید ممسنی, قلعه سفید ممسنی, قلعه سفید ممسنی, قلعه سفید ممسنی, قلعه سفید ممسنی, قلعه سفید ممسنی,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه