logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جزئیات تازه از کشتی به گل نشسته ایرانی در سنگاپور

جزئیات تازه از کشتی به گل نشسته ایرانی در سنگاپور
رئیس سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: آسیب وارد شده به کشتی باری ایرانی در تنگه سنگاپور به دلیل به گل نشستن بوده و اقدامات لازم برای بررسی این سانحه و نجات این کشتی در دستور کار قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد راستاد در گفت‌وگو با ایسنا درباره به گل نشستن و آسیب دیدن کشتی باری ایرانی در تنگه سنگاپور و جزئیات آن اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعات رسیده، کشتی باری ایرانی مورد نظر که متعلق به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بوده است، در تنگه سنگاپور از مسیر منحرف شده و به گل نشسته و طبیعتاً بدنه کشتی آسیب دیده اما خوشبختانه هیچ مشکلی برای خدمه کشتی و نیروی انسانی آن به وجود نیامده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: اقدامات لازم برای بررسی میزان خسارت و چگونگی اقدام برای رفع مشکل این کشتی از سوی شرکت مالک در حال انجام است.
,
 
,
رییس سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: کمیته رسیدگی نیز پس انجام و تکمیل عملیات نجات بررسی خودش را درباره چرایی وقوع این حادثه شروع می‌کند و پس از مشخص شدن نتیجه حادثه، آن را با جزییات اعلام خواهیم کرد.
,
 
,
راستاد در پاسخ به سوالی درباره اینکه با توجه به اینکه تصاویر منتشر شده از این حادثه نشان می‌دهد کشتی دیگری کنار این کشتی ایرانی حضور داشته است آیا مباحث مطرح شده درباره آسیب وارد شده از طریق کشتی خارجی را تایید می کنید یا خیر؟ گفت: بر اساس اطلاعات بدست آمده، خمش ایجاد شده در بدنه کشتی و آسیب قابل مشاهده در تصاویر منتشر شده ناشی از به گل نشستن آن بوده است اما جزییات میزان خسارت و علل و عوامل حادثه پس از بررسی تیم سوانح اطلاع رسانی خواهد شد.
,
 
,
وی با بیان اینکه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با خدمه کشتی باری ایرانی ارتباط برقرار کرده‌اند، ادامه داد: در حال حاضر اولویت با عملیات نجات کشتی است که همچنان در محل مورد نظر بوده و به گل نشسته است. برای عملیات نجات از تیم نجات بومی استفاده خواهد شد.
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه