logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ویلموتس:

منتظر رای فیفا در پرونده تیم ملی ایران هستم

منتظر رای فیفا در پرونده تیم ملی ایران هستم
سرمربی بلژیکی سابق تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید که فیفا به زودی رای خود را درباره پرونده حضورش در ایران اعلام خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپورتس، مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران در تازه‌ترین اظهارنظرش درباره قراردادش با ایران گفت: "من در 15 نوامبر گذشته با تیم ملی ایران همکاری‌ام به پایان رسید. من به فیفا شکایت کردم و اکنون در حال رسیدگی به پرونده  هستیم. منتظر حکم هستم."

وی ادامه داد: در حال حاضر برخی از پیشنهادات را دریافت کرده‌ام. در بلژیک از تیم‌های زیادی از جمله استاندارد پیشنهاد دارم. این باشگاه قلب من است که چیزهای زیادی را برای من به ارمغان آورده است و همیشه از آن حمایت کرده ام. حتی در سال 1994 بعد از توقف من با تیم ملی، مسئولان استاندارد  با من عالی بودند. ما همیشه خوب کار می کردیم و در کل یک باشگاه جالب است.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: قراردادهایی وجود دارد که باید رعایت شود. همه چیز برای باشگاه و مربی باید تنظیم شود. شما باید صبور باشید، اکنون بازار متوقف شده است. فکر می کنم برای تیمها و بازیکنان اوضاع فعلی پیچیده است. برای باشگاه ها نیز به دلیل اینکه بودجه لازم برای حفظ بازیکنان وجود ندارد سخت است. نمی خواهم از آنچه بر مردم می گذرد شکایت کنم. افرادی هستند که می‌میرند، عده دیگری نیز که در بیمارستان رنج می‌برند، فوتبال در پس زمینه برای من است.

ویلموتس افزود: اکنون سؤالات زیادی وجود دارد اما هیچ کس پاسخ نمی‌دهد. مطمئناً پس از این بیماری همه گیر، بحران مالی به وجود خواهد آمد، بسیاری از شرکت ها رنج می‌برند و این کار را با شرکت هواپیمایی بروکسل آغاز کرده است. همچنین برای همه دشوار است، همه هزینه های پرداختی دارند، فوتبال نیز رنج می برد و فکر می‌کنم از نظر اقتصادی، ما رو به پایین می‌رویم. که برای من منطقی به نظر می رسد.
 
وی سپس در مورد از سرگیری لیگ در آلمان صحبت کرد و گفت: لیگ فرانسه  متوقف شده، ایتالیایی ها فکر می‌کنند که از سر گرفته می‌شوند، اسپانیایی ها هم هستند. بنابراین بسیاری از بازیکنان به تدریج به مسیر تمرین باز می‌گردند. فکر می‌کنم اگر همه چیز ادامه یابد چیز خوبی است. برای امنیت بازیکنان هم خوب است.

سرمربی سابق تیم ملی ایران افزود: تیم‌ها یک هفته است که قرنطینه شده‌اند و دو بار هم آزمایش شده‌اند. آنها ابزار انجام این کار را دارند و یک سطح برتر دارند. علاوه بر این، من در مصاحبه‌ای خواندم که کمتر از یک صد در صد احتمال وجود دارد که یک فوتبالیست به طور جدی به کرونا آلوده شود، آنها در گروه سنی 18 تا 35 سال از نظر سلامتی به سر می برند. بسیار کم خطر است و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود. مربی که دستورالعمل را رعایت نکرده است برکنار شد. اگر آنها چراغ سبز داده‌اند، دلیل این است که آنها ضمانت خاصی دارند، در غیر این صورت چنین کاری نمی‌کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه