logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

رئیس مجمع انبوه‌سازان آمل عنوان کرد؛

کمک 100 میلیون تومانی در مرحله دوم رزمایش مومنانه

کمک 100 میلیون تومانی در مرحله دوم رزمایش مومنانه
جهانگیر آذری از کمک 100 میلیون تومانی به رزمایش مومنانه در این شهرستان خبر داد و گفت: سعی کردیم با وجود شرایط افراد، در کمک بلاعوض، وام و بسته‌های معیشتی به کارگران روزمزد کمک کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جهانگیر آذری در گفت وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به فعالیت های مجمع انبوه سازان آمل اظهار کرد: تا امروز بیش از 700 میلیون تومان هزینه از زمان شروع ویروس کرونا توسط انبوه سازان انجام شد، که در سه حوزه، پیشگیری، درمان و معیشت خانوارها همراه بود.

وی با بیان اینکه 500 بسته به ارزش بیش از 100 میلیون تومان در مرحله دوم توزیع شد، عنوان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا، زندگی کارگران که روزمزد هستند،  دچار مشکلات زیادی شدند از این رو سعی کردیم با وجود شرایط افراد، در کمک بلاعوض، وام و بسته های معیشتی به این قشر آسیب دیده کمک کنیم.

رئیس مجمع انبوه سازان آمل ادامه داد:به مناسبت طرح مومنانه که مقام معظم رهبری سفارش کردند، دومین مرحله سبد کالا برای کارگران ساختمانی که نیازمند هستند شناسایی، که هر بسته بیش از ۲۰۰ هزار تومان ارزش دارد.

وی تصریح کرد: زمانی که یک اپیدمی در جامعه اتفاق می افتد، دولت توانایی امکانات فوری برای تمام احاد جامعه را ندارد، در این شرایط انجمن های مردم نهاد هستند که باید کمک رسانی کنند.

آذری مهم ترین حوزه فعالیت انبوه سازان را در ابتدای کروناپیشگیری و آموزش خواند و تاکید کرد: به کارگران ساختمانی توسط کارفرمایان آموزش های لازم داده شد و تجهیزات پیشگیری مانند ماسک، مواد ضدعفونی توزیع شد.

وی از دیگر فعالیت انبوه سازان را در حوزه درمانی دانست و اظهار کرد: با همراهی شبکه بهداشت و معاونت علوم پزشکی، اقلامی مانند گان‌های پرستاری، ماسک n95، دستکش، خرید دستگاهها اقدام شد که همچنان هم ادامه دارد.

عضو شورای اسلامی شهر آمل از راه اندازی مجمع خیرین انبوه سازان خبر داد و افزود: مجمع انبوه سازان 200 عضو دارد که هر کدام در مجموعه ها و پویش های دیگری نیز در زمان کرونا کمک رسانی کردند، در نظر داریم با ثبت مجمع خیرین این فعالیت را تداوم ببخشیم .

وی در پایان از اصحاب رسانه تشکر کرد و یادآور شد: رسانه ها با انعکاس خبر و نحوه آن ، شوق و امید را در چامعه رواج می دهند و موجب استمرار در کمک رسانی می شوند، امیدواریم روزی برسد که هیچ کسی دچار فقر و مشکلات مالی نباشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه