انگور یاقوتی سیستان یکی از زود رسترین انگور ها در سطح کشور است که هر ساله در اوایل خرداد برداشت آن آغاز میشود وهمین موضوع نیز باعث بازار پسندی بیشتر این محصول می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان وبلوچستان استانی چهار فصل است که هر فصل آن شگفتی های خاص خود را دارد. با فرارسیدن فصل بهار و شکوفایی درختان، نوبرانه هایی مانند انبه، زیتون محلی( گواوا)، خربزه درختی( پاپایا)، چیکو، پالسا، جکفروت و سیتاپُلو... از شهرهای جنوبی و محصولاتی همچون هندوانه، خربزه، انگور و ... از شمال استان راهی بازار های داخلی و خارجی می شود.
در این میان پس از برداشت انبه و زردآلو نوبت به محصول انگور رسیده، میوه ای که مهمترین محصول باغی در منطقه سیستان با وجود بادهای 120 روزه است. اگر چه در شهرهای دیگری از استان مانند خاش،زاهدان ومیرجاوه نیز این محصول کشت می شود اما بیشترین آن در شهرستان های حوزه سیستان شامل زهک، زابل، هیرمند، هامون ونیمروز می باشد.
مهمترین ویژگی انگور یاقوتی قرمز سیستان که به آن شهرت داده زودرسی و نوبرانه بودن آن است که در شرایط اقلیمی این دشت، هفته اول خرداد ماه قابل عرضه به بازارمصرف می شود.
ارسال دیدگاه