انقلاب ما نشئت گرفته از انقلاب امام حسین(ع) است
فرمانده تیپ29 لشکر عملیاتی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در یادوراه شهدای روستاهای شرق شهرستان صحنه گفت: امام خمینی(ره) به مردم ایران و تمام دنیا بیداری و هوشیاری عرضه کرد تا بتوانند با استفاده از آنان در مقابل استکبار ایستادگی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از امروله: یادواره شهدای روستاهای شرق شهرستان صحنه به همت سپاه ناحیه صحنه با حضور فرمانده تیپ29 لشکر عملیاتی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ، جمعی از مسئولین ادارات شهرستان صحنه، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جمعی از آحاد مختلف مردم در روستای بیدسرخ برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, امروله,
در این مراسم سردار قدرت الله احمدی پور ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا عنوان کرد: امام خمینی(ره) به مردم ایران و تمام دنیا بیداری و هوشیاری عرضه کرد تا بتوانند با استفاده از آنان در مقابل استکبار ایستادگی کنند.
, وی در ادامه با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست تاکید کرد: شهدا افتخار و عزت ملت ما هستند ، زمانی که تمام دنیای استکبار علیه ایران بسیج شده بود این شهدا بودند که ایستادند و با اهدای جان خود همچون شهیدان کربلا در رکاب امام خود جنگیدند.
,
حضور فرمانده تیپ29 لشکر عملیاتی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه انقلاب ما با قیام امام حسین(ع) و یارانش تشابه بسیاری دارد تصریح کرد: امام حسین(ع) و همراهانش برای دفاع از دین اسلام قیام کردند و با استکبار به مقابله پرداختند. ملت ما نیز در آن زمان زیر بار استکبار نرفت و جوانان ما تا اخرین قطره خون خود از کشور و آرمانهای امام(ره) دفاع کردند.
,
سردار احمدی پور ضمن بیان اینکه انقلاب ما نشئت گرفته از انقلاب امام حسین(ع) بود خاطر نشان کرد: قیام امام حسین(ع) هیچگاه فراموش شدنی نیست و هر سال که از آن واقعه عظیم می گذرد شور مردم برای اجرای عزاداری و انتقال فرهنگ عاشورایی به نسل بعدی شدیدتر می گردد. انقلاب اسلامی نیز امروز به الگویی برای سایر کشورهای منطقه تبدیل شده است و بسیاری از مردم مسلمان جهان با بررسی و تفکر در انقلاب ما به بیداری رسیده اند.
,
این مراسم معنوی بعد از برگزاری آیین سینه زنی و تقدیر از چند خانواده شهدا به کار خود پایان داد.
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه