دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان خبر داد؛

بازداشت مدیر و معاون اداره کل غلات استان کرمان به اتهام فساد اداری

بازداشت مدیر و معاون اداره کل غلات استان کرمان به اتهام فساد اداری
سالاری گفت: براساس تحقیقات تکمیلی و با هماهنگی و دستور قضایی، مدیر اداره کل غلات کرمان و معاون وی بازداشت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، دادخدا سالاری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری مدیرکل و معاون اداره کل غلات استان خبر داد و گفت: در تحقیقات صورت گرفته مشخص گردید که مشارالیه جهت انجام امور اداری تاکنون میلیاردها ریال از ارباب رجوع تحت عنوان هدیه و رشوه با همکاری معاون خود دریافت و با این وجوه یک منزل چند واحدی در شهر کرمان احداث و در بازرسی از منزل وی در یکی از شهرستانها تعداد 30 قطعه سکه طلا که داخل اسباب بازی جاسازی و از طریق نامشروع تحصیل شده بود کشف و توقیف و متهمین به اتهام اخذ رشوه در بازداشت و اموال حاصل از جرم ازجمله منزل مسکونی به عنوان اموال حاصل از جرم توقیف گردید و امر تحقیق از سایر متهمین و شرکا و معاونین جرم ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی افزود: اموال توقیف و کشف شده از متهمین میلیاردها ریال ارزیابی و کار شناسایی سایر اموال حاصل از جرم متهمین ادامه دارد.

,

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه اداره کل اطلاعات در امر برخورد با مفسدین اداری و اقتصادی اعلام کرد: در راستای تحقق اوامر ریاست محترم قضائیه مبنی بر برخورد با مفاسد اقتصادی و اداری این راه با قاطعیت ادامه و با مجرمین در هر پست و مقامی باشند برخورد انقلابی صورت خواهد گرفت.

,

سالاری با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضائیه در برخورد با فساد، خاطرنشان کرد: براساس تاکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر اینکه هاضمه نظام اسلامی فساد را نمی پذیرد و فسادناپذیر است، اقدامات لازم برای شناسایی و برخورد با متهمان ایجاد فساد در جامعه با پشتیبانی کامل قضائی در چارچوب قانون و توسط مراجع اطلاعاتی و انتظامی انجام می شود و هیچ فردی از هیچ گروه، حزب و طبقه اجتماعی، در صورت انجام اقدامات خلاف و فسادبرانگیز نباید خود را مصون از برخورد قضائی بداند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه