مدیر کل سازمان ثبت احوال استان همدان خبر داد:
ثبت بیش از 8 هزار تولد در 7 ماهه نخست امسال در همدان
مدیر کل سازمان ثبت احوال استان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون از کل ولادت های ثبت شده هشت هزارو 824 نفر پسر و هشت هزارو 240 نفر نفر دختر بوده اند گفت: دراین مدت به ازای هر 107 پسر 100 دختر متولد شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، عبدالله مقصودی فر با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون ۱۷ هزارو ۶۴ واقعه ولادت در استان همدان به ثبت رسیده است، افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال سه و هفت دهم درصد افزایش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی با بیان اینکه از مجموع ولادت های ثبت شده ۱۰ هزار و ۶۰۷ مورد شهری و ۶ هزار و ۴۵۷ مورد روستایی بوده است، عنوان کرد : در استان همدان هر شبانه روز ۹۲ نوزاد متولد می شود.
,مدیر کل سازمان ثبت احوال استان همدان با تاکید براینکه بیشترین ولادت ها مربوط به گروه سنی مادران ۲۵ تا ۲۹ سال بوده است، اظهار داشت: ۹۹ و نیم درصد ولادت های ثبت شده در مهلت قانونی ۱۵ روز به ثبت رسیده اند.
,وی همچنین یادآور شد: ۲۵۴ مورد از ولادت های ثبت شده مربوط به نوزادان دو قلو بوده است.
,مقصودی فر در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون ۶ هزارو ۸۷۹ واقعه فوت نیز به ثبت رسیده است گفت: از مجموع فوتی های ثبت شده در این مدت سه هزارو ۳۹۶ نفر مرد و سه هزارو ۴۸۳ نفر زن بوده اند و به طور متوسط در هر شبانه روز ۳۷ مورد فوت به ثبت رسیده است.
,وی با بیان اینکه از تعداد کل فوتهای ثبت شده تعداد سه هزارو ۱۵۶ مورد شهری و سه هزارو ۷۲۳ مورد روستایی بوده است، افزود: بیشترین علت فوت مربوط به بیماری های قلبی و عروقی با تعداد هزارو ۷۰۲ مورد است.
,مدیر کل سازمان ثبت احوال استان همدان با تاکید براینکه ۹۸ و چهار دهم درصد ار فوتها در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت رسیده است، اظهار داشت: بیشترین فوت در گروه سنی ۷۵ سال با تعداد دو هزارو ۲۱۵ مورد به ثبت رسیده است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه