انصراف نماینده لیگ برتری والیبال دشتی/

انصراف دلیران؛مرگ تدریجی یک رویا

انصراف دلیران؛مرگ تدریجی یک رویا
سر انجام پس از ماه ها کش و قوس و اما اگرها و رایزنی های متوالی بی نتیجه ؛بالاخره خبر انصراف تنها نماینده ی لیگ برتری استان از سوی اکبر غلامی سرپرست و مرد همه کاره این تیم اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازترنم دشتی  خبری دردناک و شوک آور که نه تنها برای جوانان خورموجی بلکه برای جوانان و علاقه مندان ورزش دوست سرتاسر استان نیز تاثر برانگیز بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,

چراکه پس از درخشش بی سابقه والیبالیستهای کشورمان در مسابقات جهانی علاقه مندان به ورزش چشم انتظار شروع مسابقات لیگ برتر و حضور ستاره های ملی پوش این رشته در استان بودند.که با شرایط فعلی علاوه بر عدم تحقق این رویا حالا حضور تیم در مسابقات لیگ دسته اول امسال نیز در حاله ای از ابهام قرار دارد!

,

استانی با این همه ثروت عظیم و خدادادی چگونه است که از پس هزینه های دو میلیاردی یک تیم لیگ برتری در سطح کشور عاجز است!هزینه که در زمان حاظر تنها و تنها قیمت یک ستاره لیگ برتری فوتبال و والیبال خواهد بود!

,

حال نکته ای که در این بین بیش از همه برایمان سوال برانگیز است سکوت عجیب  مسولان بلند پایه پارس جنوبی و سایر شرکت های نفتی در سطح استان است همین مسولین بودند که طی سالهای گذشته و حضور شاهین در لیگ برتر تنها دلیل عدم حمایت از شاهین و زیر پوشش قرار ندادن ان تیم را نام باشگاه شاهین و اینکه این نام نمی تواند معرف خوبی برای شرکت هایشان باشد می دانستند .و از تحت پوشش قرار دادن این تیم لیگ برتری در ان برهه از زمان طفره می رفتند.

,

اما امسال و در پی مصاحبه های چند باره اقای غلامی سرپرست باشگاه دلیران و ذکر این نکته که حاضر است  جهت جلوگیری از نابودی این تیم  امتیاز لیگ برتری دلیران دشتی را به صورت رایگان در اختیار شرکت های بومی متقاضی حمایت از این تیم قرار دهد که متاسفانه بازهم شاهد سکوت مسولان مربوطه در این باره بودیم  پس از ان نیز مسولان دلیران در پی نا امیدی از مسولان ارشد استان و نیز شرکتهای نفتی استان طی بیانیه ای رسما کناره گیری خود را از حضور در لیگ برتر این فصل والیبال اعلام کرده و فدراسیون نیز بلافاصله تیم گنبدی را جایگزین نمایده دشتی در لیگ برتر نمودند .

,

بی شک تنها کسانی که از این انصراف و کناره گیری ضربه خواهند خورد تنها و تنها جوانان خورموجی و علاقه مندان به این رشته خوهاند بود که 5 سال پیش که این کار خود را از قهرمانی در لیگ برتر استان اغاز کرد مشتاقانه حامی این تیم بودند تا پله پله رده های مختلف لیگهای کشوری را بالا امده و امسال که پس از دوسال حضور در لیگ دسته اول موفق به صعود به لیگ برتر شدند امسال اینگونه اتش این شور اشتیاق در همان ابتدا توسط مسوولین عزیز خاموش شد!حال تنها انتظاری که از مسولین میرود حفظ امتیاز لیگ دسته اولی این تیم است امتیازی که با این وضع اسفناک حمایت ها امیدی به ان و شرکت در مسابقات نخواهد رفت. کاش مسولین بیش از اینها به شادی و نشاط جوانان و علاقه مندان به ورزش بها می دادند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه