مدیر کل ورزش و جوانان لرستان: 

راه شهدا الگو و چراغ هدایت جوانان و ورزشکاران باشد

راه شهدا الگو و چراغ هدایت جوانان و ورزشکاران باشد
سید علی کریمی گفت: راه شهدا، اصل نیاز امروز ما، جامعه ورزش ما و جوانان است که باید به آن توجه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرافلاک، سید علی کریمی امروز در مراسم یادواره شهدای غواص و شهدای ۶۳۰۰ در استان لرستان، گفت: از همه کسانی که تلاش می کنند که فرهنگ و ایثار و جانفشانی در کشور و استان لرستان استوار بماند تقدیر می کنیم و قطعاً این تلاش ها قابل تقدیر است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان بیان کرد: راه شهدا، اصل نیاز امروز ما، جامعه ورزش ما و جوانان است که باید به آن توجه کنند و به عنوان الگو در عرصه های مختلف که هم چراغ هدایت و هم راهنمایی برای مسائل و موارد زندگی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,
,
,


وی افزود: از بسیج ورزشکاران سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان که همیشه در ایام مختلف های پای کار بوده و در این هفته تلاش های بسیار خوبی را انجام داده است تقدیر و تشکر می کنم.

,
,


کریمی اظهارداشت: از خانواده شهدا باید به عنوان الگو استفاده شود چرا که این آرامش و آسایش امروزه حاکم در جامعه را مدیون شهدای عزیز هستیم که با نثار جان خودشان کمک کردند و مملکت را با محوریت مقام‌معظم رهبری فراهم کردند.

,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه