کشف ۶ وانت کتاب غیرقانونی در صحافی خیابان فردوسی تهران

کشف ۶ وانت کتاب غیرقانونی در صحافی خیابان فردوسی تهران
کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مؤلفان و مترجمان اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با همکاری نهادهای نظارتی و پلیس امنیت روز دوشنبه مورخ ۲۶ خرداد ماه موفق به کشف یک‌ باب صحافی کتاب غیرقانونی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مؤلفان و مترجمان اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با همکاری نهادهای نظارتی و پلیس امنیت روز دوشنبه مورخ ۲۶ خرداد ماه موفق به کشف یک‌ باب صحافی کتاب غیرقانونی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حجم کتاب‌های این صحافی که حدود ۶ وانت نیسان است با حکم قضایی ضبط، صورتجلسه و به انبار ویژه کتب قاچاق منتقل شد. این صحافی پلمب و صاحبان آن تحویل ضابطان قضایی شد.

اقامه شکایت ناشران متضرر از متهم، وکیل اتحادیه به وکالت از شاکیان مبادرت به اقامه دعوی در مراجع ذی‌صلاح خواهد کرد.

با وجود تمهیداتی که کارگروه صیانت اتحادیه اندیشیده، توفیق در مسیر پیشگیری و مبارزه با قاچاق کتاب بدون مساعدت و همراهی تمامی همکاران صنف ممکن نیست.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه