فرماندار مینودشت:
ارسال 50 پرونده قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی از ابتدای سال جاری
فرماندار مینودشت گفت: از ابتدا سال تا کنون 50 فقره پرونده در تعزیرات حکوتی شهرستان تشکیل به 44 فقره آن رسیدگی و 6 مورد درحال رسیدگی می باشد منجر به صدور حکم قطعی به مبلغ بیش از 29 میلیون تومان برای این پرونده ها شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، سید ابوالفضل حسینی نیا در جلسه روز گذشته مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از کالاهای ایرانی در شهرستان گفت: ادارات متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با جدیت تمام در این حوزه وارد شوند و در صورت مشاهده تخلف بدون کوچکترین اغمازی با آنان برخورد نمایند تا شاهد رونق گرفتن هرچه بیشتر اقتصاد کشور و کاهش بیکاری باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان, ما,وی بیان داشت: خوشبختانه با تدبیر دولت شاهد کاهش قاچاق کالا و رونق تولید کالاهای ایرانی در طول چند سال اخیر بودیم که امیدواریم با همکاری بیشتر ادارات و نهادها این روند تداوم داشته باشد.
حسینی نیا تصریح کرد : شرایطی را با مصرف تولیدات داخلی در منطقه بوجود آوریم تا در سالی که مزین به نام جهش تولید است؛ با اجرای کارهای خوب در حوزه پیشگیری و آگاهی بخشی به عموم در زمینه ضررهای استفاده از بعضی کالاهای قاچاق، مصرف این نوع کالاها را کاهش دهیم.
فرماندار شهرستان مینودشت در ادامه بر لزوم حساسیت، توجه بیشتر و آگاهی بخشی به مردم در زمینه استفاده از انواع مواد غذایی و آرایشی که می تواند پیامدهای خطرناکی را به دنبال داشته باشد؛ تاکید کرد.
وی در پایان گفت: افرماندار مینودشت گفت: از ابتدا سال تا کنون 50 فقره پرونده در تعزیرات حکوتی شهرستان تشکیل به 44 فقره آن رسیدگی و 6 مورد درحال رسیدگی می باشد منجر به صدور حکم قطعی به مبلغ بیش از 29 میلیون تومان برای این پرونده ها شده است.
انتهای پیام/
وی بیان داشت: خوشبختانه با تدبیر دولت شاهد کاهش قاچاق کالا و رونق تولید کالاهای ایرانی در طول چند سال اخیر بودیم که امیدواریم با همکاری بیشتر ادارات و نهادها این روند تداوم داشته باشد.
,حسینی نیا تصریح کرد : شرایطی را با مصرف تولیدات داخلی در منطقه بوجود آوریم تا در سالی که مزین به نام جهش تولید است؛ با اجرای کارهای خوب در حوزه پیشگیری و آگاهی بخشی به عموم در زمینه ضررهای استفاده از بعضی کالاهای قاچاق، مصرف این نوع کالاها را کاهش دهیم.
,فرماندار شهرستان مینودشت در ادامه بر لزوم حساسیت، توجه بیشتر و آگاهی بخشی به مردم در زمینه استفاده از انواع مواد غذایی و آرایشی که می تواند پیامدهای خطرناکی را به دنبال داشته باشد؛ تاکید کرد.
,وی در پایان گفت: افرماندار مینودشت گفت: از ابتدا سال تا کنون 50 فقره پرونده در تعزیرات حکوتی شهرستان تشکیل به 44 فقره آن رسیدگی و 6 مورد درحال رسیدگی می باشد منجر به صدور حکم قطعی به مبلغ بیش از 29 میلیون تومان برای این پرونده ها شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه