حضور اندک تماشاگران در ورزشگاه آزادی و بازی استقلال + تصاویر
برای تماشای دیدار تیمهای استقلال و پارسه تنها حدود هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناتیمهای فوتبال استقلال و پارسه در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از ساعت 16:40 امروز (دوشنبه) به مصاف هم رفتند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,* از این دیدار استقبال کمی شده و تنها حدود هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
,* پیش از آغاز بازی ستار همدانی که در جایگاه ویژه نشسته است، از سوی تماشاگران مورد تشویق قرار گرفت. شاهرخ بیانی آنالیزور استقلال هم در جایگاه ویژه حضور دارد.
,* علی کریمی مربی تیم ملی کشورمان که روز گذشته به همراه دیگر مربیان تیم ملی برای تماشای دیدار پرسپولیس و راهآهن به ورزشگاه رفته بود، این بار به تنهایی و در سکوت وارد ورزشگاه شد. دآکروز و میکو مربی بدنساز تیم ملی چند دقیقه بعد به کریمی پیوستند.
,* آرش برهانی مهاجم مصدوم استقلال که به دلیل مصدومیت در لیست 18 نفره حضور ندارد، کنار علی کریمی نشست و با مربی تیم ملی خوش و بش کرد.
,* مانند دیدارهای گذشته از ورود دوربینهای تلویزیونی به داخل ورزشگاه جلوگیری شد.
,در زیر تصاویر مربوط به این دیدار را مشاهده میکنید:
,

,

,

,

, انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه