فرماندار سبزوار خبرداد؛

افزایش ۵۵ درصدی خرید گندم در سبزوار

افزایش ۵۵ درصدی خرید گندم در سبزوار
احمد برادران از افزایش ۵۵ درصدی خرید گندم ارسال جاری توسط دولت در سبزوار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ احمد برادران صبح امروزدر بازدید از مرکز خرید و سیلوی گندم سبزوار با اشاره به اهتمام خرید تضمینی گندم توسط دولت اظهار داشت: خوشبختانه در سال جاری خرید گندم توسط دولت نسبت به سال گذشته از رشد 55درصدی برخوردار شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی بابیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص خرید محصول گندم مازاد بر نیاز کشاورزان صورت گرفته و کشاورزان عزیز دغدغه‌ای بابت فروش محصول خود ندارند، تصریح کرد: بهره‌برداران سبزواری به‌راحتی می‌توانند گندم مازاد خود را برای تحویل به مراکز خرید ارائه کنند و هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت.

,

برادران با اشاره به اینکه نسبت به سال گذشته شرایط خرید گندم تسهیل شده است، تأکید کرد: در حال حاضر ۳ مرکز خرید گندم در شهرستان سبزوار فعال هستند و گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را خریداری می‌کنند.

,

وی گفت: از ابتدای شروع خرید این محصول تاکنون را ۴۶۹۱ تن گندم از کشاورزان خریداری‌شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۵۵ درصدی داشته است.

,

فرماندار سبزوار با اشاره به بحث حمایت از حوزه کشاورزی و تأمین نیازهای آن‌ها خاطرنشان کرد: خوشبختانه مدیریت جهاد کشاورز در سال‌های اخیر اقدام به ارائه بذرهای اصلاح‌شده با درصد بهره‌وری بالاتر کرده که این اقدام سبب افزایش تولید در واحد سطح این محصول استراتژیک شده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه