دهمین نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی و مناسبتهای مذهبی در نیمروز

دهمین نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی و مناسبتهای مذهبی در نیمروز
این نشست با حضور کلیه مسئولین ادارات نیمروز در آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  خبرنیمروز از سیستان؛ نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی و مناسبتهای مذهبی با حضور کلیه مسئولین ادارات نیمروز در آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد در ادامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و ارائه گزارش پیرامون جلسه هیئات مذهبی در برگزاری هر چه باشکوه تر مراسمات ماه محرم الحرام با سخنرانی حجت الاسلام و المسلیمن محمد قاسمی مصوّبات ذیل به تصویب رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  خبرنیمروز از سیستان,

۱-شورای محترم تأمین و نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی نسبت به تأمین امنیّت و ترافیک مراسمات و دسته روی ها اقدام نمایند.

,

۲-معاونت محترم فرماندار شهرستان نیمروز با ابلاغ به کلیّه مدیران دستگاه ها و ادارات نسبت به حضور در مراسمات و نصب پلاکارد مشکی با موضوع «هیهات من الذله» همراه با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در جلوی درب ادارات و همچنین نسبت به سیاه پوش کردن فضای داخلی ادارات متذکر شود.

,

۳-با توجه به نامگذاری هفته نخست ماه محرم بعنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر اقدامات و برنامه ریزی های لازم از سوی همه دستگاه ها پیش بینی و به نصب بنر اقدام نمایند.

,

۴-اداره محترم آموزش و پرورش مدارس تابعه را ملزم به تشکیل هیئت دانش آموزی نماید.

,

۵-تذکرات لازم به هیئات مذهبی و دسته های عزاداری نسبت به برگزاری نماز ظهر تاسوعا و عاشورا توسط اداره تبلیغات اسلامی انجام گیرد.

,

۶-شبکه بهداشت و شهرداری نظارت لازم بر صحت ،سلامت ،نظافت و بهداشت نذورات داشته باشد.

,

۷-شهرداری، آتش نشانی، هلال احمر، اورژانس آمادگی لازم جهت هرگونه اقدامات را داشته باشد.

,

۸-اداره صنعت ومعدن وتجارت با همکاری اتاق اصناف نسبت به تأمین و ارائه لوزم لازم جهت برپایی ایستگاه های صلواتی اقدام نمایند.

,

۹-مراسم شیرخواران حسینی در اولین جمعه ماه محرم در محل حسینیه گلزار شهداء و مسجد روستای حسین آباد خواجه برگزار گردد.

,

۱۰-مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی به ترتیب در محل بوستان شهدای گمنام و گلزار شهدای شهرستان برگزار می گردد.

,

۱۱-اداره برق نسبت به تأمین روشنایی معابر و خیابانها بالأخص محدوده مساجد و حسینیه ها اقدام نماید.

,

۱۲-کنترل مجالس عزاداری بالأخص جلسات بانوان توسط اداره تبلیغات اسلامی.

,

۱۳-پوشش خبری مراسمات توسط واحد خبر صدا و سیمای شهرستان صورت گیرد.

,

۱۴-اعلام مسیرهای حرکات دسته ها از قبل به فرمانداری شهرستان.

,

۱۵-حضور و سرکشی مسئولین از مجالس عزاداری.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه