در دومین روز متوالی؛

110 مدرسه در منطقه آلوده شهر زاهدان تعطیل شد

110 مدرسه در منطقه آلوده شهر زاهدان تعطیل شد
رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: 110 مدرسه در منطقه آلوده به مواد سمی در شهر زاهدان امروز سه شنبه 6 آبان ماه تعطیل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر هامون از سیستان؛ علی مرادی در این خصوص اظهار داشت: روز گذشته 109 مدرسه واقع در خیابان شهید طباطبایی تا انتهای همت‌آباد که در محدوده آلوده شهرستان زاهدان قرار گرفته بودند، تعطیل شدند که امروز سه شنبه 6 آبان ماه در دومین روز متوالی علاوه بر مدارس روز گذشته هنرستان معلم واقع در خیابان مصطفی خمینی نیز تعطیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,

وی ادامه داد: بر اساس اعلام ستاد بحران سیستان و بلوچستان با توجه به قرار گرفتن در منطقه آلوده در حوزه ناحیه یک و دو آموزش و پرورش، 67 مدرسه ابتدایی در نوبت صبح و عصر، 19 مدرسه راهنمایی (اول متوسطه) در نوبت صبح و عصر و 24 مدرسه متوسطه دوم در نوبت صبح و عصر امروز تعطیل است.

  صبح روز یکشنبه 4 آبان ماه شماری از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه نجمه زاهدان در خیابان رجایی بر اثر استنشاق گاز سمی که در محیط اطراف مدرسه پیچیده بوده دچار سرگیجه شده و به بیمارستان منتقل شدند.

به گفته عباسعلی ارجمندی فرماندار زاهدان این بوی بد و آزاردهنده به دلیل تخلیه سموم افات نباتی یکی از شهروندان شهر زاهدان به داخل رود این منطقه بوده است که پس از تخلیه در آب واکنش داده و گازی را متصاعد کرده است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه