logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  2. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  3. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  4. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  5. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  6. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  7. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  8. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  9. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  10. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  11. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  12. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  13. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  14. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  15. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  16. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  17. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  18. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  19. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  20. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد

رضایتمندی مردم و دلنگرانی کسبه ؛

بازارچه های هفتگی تهدید یا فرصت؟!/ مسئولین برای ساماندهی بازارچه ها اقدام کنند

بازارچه های هفتگی تهدید یا فرصت؟!/ مسئولین برای ساماندهی بازارچه ها اقدام کنند
بازارهای هفتگی مناسب ترین مکان برای خرید و فروش بدون واسطه و خالی گذاشتن جیب است اما لازم است مسئولین برای ساماندهی این بازارچه ها اقدامات لازم را به عمل اورند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز ؛ امروزه عرضه مستقیم کالا و تامین نیاز های اولیه مردم یکی از مهمترین شیوه های تامین درآمد است که در برخی از شهرها برپایی بازارچه های دائمی تحت عناوین جمعه بازار در تمام روزها باز می باشند و به مردم خدمت رسانی می کنند.

در شهرهای کوچک تر چند سالی است که بازار های به نام ایام هفته تشکیل می شود که در این یک روز شاهد حضور کسبه های مختلف در این بازار هستیم که تنوع و تخفیف های آنان با توجه به وضعیت معیشتی مردم کاملاً سازگاری دارد.

بیشتر مردم  چهارمحال و بختیاری نیز به دلیل ارزانی قیمت برخی کالاهای که در  بازارچه های هفتگی به فروش می رسد نیاز یک هفته خود را از این بازار تامین می کنند.

پنج شنبه  بازار ها در استان چهارمحال و بختیاری  فرصت خوبی برای تامین نیازمندی های مردم و همچنین امرار معاش افراد فاقد شغل نیز است.

محیط و فضای بسیار خوب شهر شلمزار محل مناسبی برای چنین بازارهایی بوده که از جانب مردم با استقبال خوبی مواجه شده  است.



محل پنجشنبه بازار را تغییر دهید

یکی از شهروندان در این خصوص به خبرنگار ما می گوید: محل پنج شنبه بازار مناسب نیست و تردد ماشین و موتور در این مکان زیاد است.

او ادامه می دهد: خانواده ها با بچه های خود به این مکان می آیند و اگر مراقب ان ها نباشند ممکن است حادثه ای برایشان اتفاق افتد.

این شهروند گفت: ما از مسئولین می خواهیم که فکری برای این مکان بکنند که حادثه تلخی اتفاق نیفتد.

او می افزاید: اگر پلیس محله و شورای شهر در این مکان مستقر می شدند و نظم هم رعایت می شد ما با خیال آسوده به خرید کردن می آمدیم.



پنج شنبه بازار ظرفیت خوبی است برای خرید کردن افراد ضعیف جامعه

یکی دیگر از شهروندان در این باره گفت: پنج شنبه بازار فرصت مناسبی برای آن هایی است که توان خرید کردن ندارند.

او ادامه داد: در پنج شنبه بازار اجناس مناسبی می توان خرید حیف است که برای این بازارچه ها مکان مناسبی در نظر گرفته نشود.

جاده پنج شنبه بازار به صورت موقت یک طرفه می شود

 شهردار شلمزار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به شرایط فعلی که بود تصمیم بر این شد که این مکان برای پنج شنبه بازار در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه ما برای جابه جایی این مکان برنامه هایی در دستور کار داریم تصریح کرد: این مسئله را در شورای ترافیک مطرح کرده ایم.

شهردار شلمزار ادامه داد: در شورای ترافیک مصوب شد جاده  پنج شنبه بازار شلمزار به صورت موقت یک طرفه باشد تا برنامه ریزی های لازم برای جابه جایی این مکان را داشته باشیم و این افراد در آسایش و رفاه بتوانند کار خود را انجام دهند.
 
به گزارش جهانبین نیوز؛ بازارچه های هفتگی از بعد اقتصادی مزایایی را برای مردم شهر دارد ولی انتظار می رود مسئولان نسبت به بهسازی مکان بازارچه ها و ساماندهی کسبه ها اقدامات را لازم انجام دهند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, محل پنجشنبه بازار را تغییر دهید ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, پنج شنبه بازار ظرفیت خوبی است برای خرید کردن افراد ضعیف جامعه ,
,
,
,
,
,
, جاده پنج شنبه بازار به صورت موقت یک طرفه می شود ,
,
,
,
,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه