صنعتنفت با تراکتورِ خصوصی نمیسازد!
تراکتور از زمان خصوصیسازی در مواجهه با صنعتنفت به مشکل خورده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، صنعتنفت که به برزیل ایران معروف است، زمانی حریف محبوب تراکتور بود اما این داستان از زمان واگذاری امتیاز باشگاه تبریزی به بخش خصوصی کاملا متفاوت شده است، بطوریکه سرخپوشان دیار آذربایجان در دوره جدید خود در مواجهه با طلاییپوشان آبادانی به مشکل خورده و در طی 4 تقابل رودررو با این تیم جنوبی، فقط یک بار توانستهاند به پیروزی برسند و در سه بازی دیگر نتیجه را واگذار کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,نخستین تقابل تراکتورِ خصوصی با صنعتنفت فصل گذشته در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی برگزار شد که تراکتوریها در یک بازی پرگل و در شرایطی که تا دقایق پایانی با نتیجه 3 بر یک از میزبانشان پیش افتاده بودند، در ادامه روی اشتباهات خط دفاعی خود 2 گل دریافت کردند و پس از اینکه کار به وقتهای اضافه و سپس به ضربات پنالتی کشیده شد، در این ضربات متحمل شکست شدند تا خیلی زود از دور مسابقات کنار بروند.
,در این بازی، کرار جاسم (44 و 2+90 - هر دو گل از روی نقطه پنالتی) و جاناتان بالوتلی (81) برای صنعتنفت و آنتونی استوکس (1+45 - پنالتی و 63) و دانیال اسماعیلیفر (57) برای تراکتور گلزنی کردند. ضمن اینکه تراکتور در وقتهای اضافه با اخراج مسعود شجاعی 10 نفره شد. همچنین این باخت باعث شد تا پرونده حضور جان توشاک سرمربی ولزی و پرآوازه این تیم در تبریز بسته شود و وی با نیمکت تیم محبوب فوتبال آذربایجان وداع کرد.
,در دومین مصاف نیز که دو هفته بعد در چارچوب مسابقات لیگ برتر و بار دیگر به میزبانی طلاییپوشان برگزار شد، صنعتنفت در خانه دوباره برای تراکتور دردسرساز شده و با نتیجه 2 بر یک این تیم را با شکست بدرقه کرد. ابتدا طالب ریکانی در دقیقه 17 گل اول مسابقه را برای نفتیها زد که در ادامه و در نیمه دوم آنتونی استوکس با ورودش به زمین در دقیقه 74 کار را به تساوی کشاند ولی این گل خیلی زود به دست رضا جبیره در دقیقه 76 از دست رفت و حکم به برتری صنعتنفت داد.
,اما در دوئل دور برگشت لیگ هجدهم این تراکتور بود که با یک گل صنعتنفت را مغلوب کرد و انتقام دو باخت قبلی را از نماینده استان خوزستان گرفت. در روزی که ورزشگاه یادگار امام ره تبریز میزبان این مسابقه بود، ساسان انصاری از روی پاس آنتونی استوکس در دقیقه 42 تنها گل میزبان را وارد دروازه حریف کرد تا تراکتور با هدایت جرج لیکنر بلژیکی شکست در دو بازی نیمفصل اول را از حریف تلافی کند.
,این پایان کار نیست و در دیدار رفت دو تیم در فصل جاری بازهم صنعتنفت در زمین خود تراکتور را زمینگیر کرده و با کشیدن ترمز این تیم، موفق شد اولین شکست فصل را به سرخپوشان تحمیل کند. در این بازی، صنعتنفتیها با نتیجه مشابه با پیکار فصل گذشته به پیروزی 2 بر یک دست یافتند که عیثی آلکثیر و محمد قریشی به ترتیب در دقایق 20 و 53 گلزنان این تیم بودند و تک گل تراکتور نیز در دقیقه 83 توسط محمدرضا آزادی به ثمر رسید.
,گفتنی است، تیمهای تراکتور و صنعتنفت امشب درحالی در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال از ساعت 20:15 در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز به دیدار هم میروند که هر دو تیم امیدوار به کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا هستند. در جدول این مسابقات، تراکتور با 37 امتیاز در مکان ششم و صنعتنفت با 36 امتیاز پشت سر این تیم در رده هفتم قرار دارد و این همسایگی در جدول، بازی دو تیم را به جدال حساس و 6 امتیازی تبدیل کرده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه