logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

فرج زاده: هدفم تکرار طلای پارالمپیک ۲۰۰۴ در توکیو است

فرج زاده: هدفم تکرار طلای پارالمپیک ۲۰۰۴ در توکیو است
ملی پوش پارادوومیدانی گفت: آرزو دارم مدال طلای پارالمپیک آتن را در بازی های توکیو تکرار کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از سایت جانبازان و معلولین، سیامک صالح فرج زاده متولد سال ۱۳۵۶ از آذربایجان شرقی است که با وجود معلولیت مادرزادی توانست در پارادوومیدانی، علاوه بر کسب مدال های خوشرنگ در رقابت های مختلف جهانی و پاراآسیایی، با ایستادن بر سکوی نخست پارالمپیک ۲۰۰۴ آتن، نشان طلای ماده پرتاب دیسک را از آن خود کند. او تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته تربیت بدنی تحصیل کرده و در این روزهای شیوع کرونا علاوه بر تمرین بدنسازی در منزل، برای کنکور دکتری درس می خواند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ملی پوش پارادوومیدانی درباره فعالیت ورزشی اش اظهار داشت: در دوره دانشجویی از طریق بهمن رضایی، با ورزش افراد دارای معلولیت و دوومیدانی آشنا شدم. ابتدا در ماده پرتاب دیسک فعالیتم را آغاز کردم و پس از مدتی، در مسابقات مختلف برای کشورم افتخار آفرینی کردم.

,
,


دارنده مدال نقره بازی های پاراآسیایی جاکارتا ادامه داد: با توجه به اینکه در کلاسبندی پزشکی- ورزشی من، پرتاب دیسک حذف شد، فعالیتم را در ماده پرتاب وزنه ادامه دادم و تا اینکه جایگاه دوم را در رنکینگ جهانی از آن خودم کردم.
وی افزود: از همان روزهای ابتدای ورودم به ورزش تاکنون، تمریناتم را  زیر نظر بهمن رضایی ادامه می دهم. البته همراه رضایی با مربی استانی ام، فیروز کاظم زاده، درباره برنامه تمرینم هماهنگ هستم.

,
,
,


فرج زاده اظهار داشت: در طول این سال ها خانواده مشوق اصلی من بود و با حمایت آنها مدال طلای پارالمپیک را بدست آوردم. پس از این موفقیت، خودم را رقیب ورزشی ام قرار دادم تا سطح فعالیتم نسبت به گذشته افت نکند و بتوانم آینده بهتری را رقم بزنم. اکنون تنها آرزویم تکرار طلای سال ۲۰۰۴ در پارالمپیک توکیو است.

,
,


دارنده مدال طلای پارالمپیک در پایان گفت: در مدت شیوع ویروس کووید ۱۹ مانند سایر ورزشکاران، تمرینات بدنسازی ام را در خانه ادامه دادم تا با حفظ سطح آمادگی جسمانی برای مسابقات آتی آماده شوم و زمان بیشتری داشتم تا کتاب هایی درباره ورزش و ادبیات بخوانم و همچنین برای پذیرش در کنکور دکتری آماده شوم.

,
,

انتهای پیام

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه