پس از اعلام حضور در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون جهانی؛

سوریان: هدفم اثبات و دفاع از حقانیت کشتی کشور است

سوریان: هدفم اثبات و دفاع از حقانیت کشتی کشور است
قهرمان سابق کشتی فرنگی المپیک توسط فدراسیون کشتی کشور برای حضور در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون جهانی کشتی اعلام آمادگی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری صداوسیما، هفته گذشته اتحادیه جهانی کشتی اسامی ۱۵ نفر را برای حضور در انتخابات هیات رئیسه منتشر کرد که از ایران نام حمید سوریان به چشم می‌خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حمید سوریان درباره نامزدی در انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی گفت: کشور‌های مختلفی نمایندگان خود را برای حضور در انتخابات هیات رئیسه اتحادیه جهانی کشتی معرفی کرده اند و رئیس فدراسیون کشتی به من پیشنهاد داد تا به نمایندگی از ایران در این انتخابات شرکت کنم و قطعاً هدفم دفاع از حقانیت کشتی ایران است.

,

وی تصریح کرد: رسول خادم درمقطعی نماینده ما در اتحادیه جهانی کشتی بود، بدون شک حضور ایران در کرسی‌های بین المللی می‌تواند در تصمیم گیری‌های کلان برای کشتی تاثیرگذار باشد.
سوریان همچنین افزود: قرار بود انتخابات هیات رئیسه اتحادیه جهانی امسال برگزار شود، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا در جهان رای گیری از نامزد‌ها به تعویق افتاد.
قهرمان سابق کشتی فرنگی گفت: قطعاً حضور ما در تصمیم گیری‌های کلان برای کشتی ما نیز تاثیرگذار خواهد بود به طور مثال در ناداروری‌هایی که در حق کشتی گیران ایران در برخی از رویدا‌های بین المللی رخ داده است، اگر نماینده‌ای در اتحادیه جهانی داشتیم می‌توانستیم راحت‌تر حق مان را بگیریم، تمام تلاشم این است تا به عنوان نماینده ایران در هیات رئیسه اتحادیه جهانی کشتی حضور پیداکنم.
 

,
,
,
,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه