مدیرکل تأمین اجتماعی قم:

قم پیشتاز الکترونیکی شدن پرونده‌های بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی است

قم پیشتاز الکترونیکی شدن پرونده‌های بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی است
مدیرکل تأمین اجتماعی قم با اشاره به کاهش آمار پرداختی بیمه بیکاری در قم گفت: کارگاه‌های استان قم در حال افزایش است این نشان‌دهنده رشد بیمه پرداز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از  قم فردا، علی اصغر دادخواه  ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته تأمین اجتماعی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد اظهار داشت: به زودی 3 مرحله پرداختی به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شد اولین حقوق برای تیرماه به همراه 26 درصد و پرداختی دوم تفاوت فروردین و پرداختی سوم تفاوت اردیبهشت ماه است که به زودی پرداخت خواهد شد.

وی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با حقوق مرداد واریز خواهد شد و این پرداختی بین 400 هزار و 800هزار تومان خواهد بود.

دادخواه ادامه داد: افزایش کارگاه ها را در استان قم داشتیم که به معنی رشد بیمه پرداز است در قم از 14 هزار و 600 کارگاه عبور کردیم.

آمار پرداختی بیمه بیکاری در قم غیر از زمان کرونا وضعیت رو به کاهش داشته است که این مسئله نشان از افزایش اشتغال و کارگاه ها است.

مدیرکل تأمین اجتماعی قم خاطرنشان کرد: خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی رونق خوبی گرفته است و برای تمدید دفترچه نیاز به مراجعات حضوری نیست استان قم استان پیش رو در تشکیل پرونده های الکترونیکی بیمه شدگان است و همه پرونده ها در رایانه ثبت شده است.



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , قم فردا، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه