شهیدزاده خبر داد
گردهمایی عاشورایی در فومن برگزار شد
گردهمایی عاشورایی در سالن شهیدان خدمتگزار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ گردهمایی عاشورایی روز پنجشنبه اول آبان با حضور نماینده شهرستان های فومن و شفت و جمعی از مسوولان فومن در سالن شهیدان خدمتگزار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,حسین شهیدزاده در حاشیه این گردهمایی، فرارسیدن ایام محرم الحرام را تسیلیت گفت و قیام امام حسین (ع) را ندائی الهی در میان سکوت در ظلمت معرفی کرد.
,وی تصریح کرد: در شرایطی که خفقان کاملاً حکمفرما بود، مردم قدرت حرف زدن نداشتند، سکوت مطلق و ناامیدی کامل حکمفرما بود، امام قیام نمود و سکوت را شکافت.
,رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن، بصیرت افزایی نهضت عاشورا برای نسل جوان را از وظایف خطیر متولیان این امر دانست.
,وی، برگزاری مسابقه مقاله نویسی در نشریات محلی با موضوعات الف) تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در نهضت امام حسین (ع) ب) تاثیر سیره امام حسین (ع) در سبک زندگی اسلامی، اجرای نمایش آیینی با محوریت واقعه عاشورا، برگزاری مسابقه نقاشی تحت عنوان کودکان عاشورایی، برپایی نمایشگاه خوشنویسی تحت عنوان «مشق عشق»، برگزاری عصر شعر عاشورایی، محفل انس با قرآن در کانونهای مساجد تحت نظارت، دیدار با خانواده شهدا که شهدای بزرگوارشان در ماه محرم و صفر به شهادت نایل شدند، همکاری با هیات امنای مسجد ولی عصر در خصوص برگزاری مراسم شیرخوارگان علی اصغر، برگزاری مسابقه عکس با موضوع محرم، آیین های بومی و محلی، تجلیل از ۳ خبرنگار شهرستان که بیشترین انعکاس خبری در ایام محرم و صفر از برنامه ها داشتند، حرکت هیت عزاداری هنرمندان و اصحاب خبر در سومین روز شهادت امام حسین (ع) و مشارکت با نهادها ادارات بمنظور هرچه باشکوهتر نمودن تجمع بزرگ عاشورایی در سومین روز شهادت امام حسین (ع) را از برنامه پیش بینی شده این اداره در ایام محرم الحرام عنوان کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه