logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

مدیرعامل استقلال پاسخ مدعیان را داد؛

سعادتمند: حتی معجزه هم درعرض سه ماه رخ نمی‌دهد/ برنامه جامع 3ساله داریم

سعادتمند: حتی معجزه هم درعرض سه ماه رخ نمی‌دهد/ برنامه جامع 3ساله داریم
مدیرعامل باشگاه استقلال ادعاهای برخی افراد در خصوص دخالت دیگران در باشگاه استقلال را قویا تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، احمد سعادتمند در خصوص اظهارات بی‌مورد برخی افراد گفت: من نمی دانم مبنای این ادعاها چیست ولی ما در انتخاب، مذاکره و عقد قرارداد با اسپانسرها  و کلیه موارد با هماهنگی هیات مدیره اختیار تام داریم و تا امروز هم هیچ موردی وجود نداشته که بخواهیم قرارداد ببندیم و اقداماتی مثبت برای باشگاه انجام دهیم و کسی مانع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سعادتمند ادامه داد: همه می دانند در چه زمان و موقعیتی به استقلال آمده ام که شاید کمتر کسی می توانست در این برهه مدیریت باشگاه استقلال با دنیایی از بدهی های ارزی و ریالی و مشکلات حقوقی و فنی بپذیرد. اینکه بیرون گود باشیم و ادعا کنیم کار سختی نیست. با آگاهی کامل آمده ام و به تمامی مشکلات واقف هستم. چندین بحران بزرگ را در کوتاهترین زمان ممکن و در بدترین شرایط اقتصادی و بروز ویروس کرونا برطرف و حل و فصل کردیم. اقدامات بسیار خوبی را انجام و اقدامات بی سابقه ای در دست اجرا و برنامه جامع و کامل ۳ ساله داریم و اگر دلسوزان مدعی اجازه دهند مورد به مورد در زمان خودش عملیاتی خواهد شد.
,
 
,
مدیرعامل استقلال تاکید کرد: آیا این دلسوزان انتظار دارند ظرف مدت سه ماه تمامی مشکلات آن هم مشکلاتی چون قراردادهای نجومی بی فایده کارشناسی نشده  که متاسفانه دست نامحرمان هم در آن ها دیده می‌شود و میلیارد ها تومان پول بیت المال این  مملکت را هدف قرار داده برطرف نماییم؟ حال که تیم و بچه های با غیرت آن در شرایط کرونا با همه وجود تلاش می کنند و یکی دو تا عزل و نصب بهانه ای شده برای سرکوب باشگاه بزرگ و اعلام و اظهار نظر عزیزان.
,
وی همچنین افزود: باید اعلام کنم هدفمندتر از گذشته با عزمی جزم و اراده ای مصمم با کمک هواداران باشگاهی رویایی خواهیم ساخت. هواداران برای فصل بعد خواهند دید شادی را به این صاحبان اصلی بر می گردانیم و افتخارات دیگر را به تالار بی شمار افتخارات پر طرفدارترین تیم در آسیا و پر آوازه ترین باشگاه ایرانی قاره کهن اضافه خواهیم کرد.
,
 
,
احمد سعادتمند درپایان گفت: ضمن ارج نهادن به تمامی نظرات منتقدان و دلسوزان واقعی استقلال، از سایر عزیزان هم می‌خواهم به باشگاه خودشان وقت بدهند؛ حتی معجزه هم نمی تواند ظرف ۳ ماه صورت گیرد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه