رئیس اداره هواشناسی میاندوآب خبر داد؛
بزرگترین بارندگی در میاندوآب در نیم قرن گذشته
رئیس اداره هواشناسی میاندوآب گفت: بارندگی های مهر ماه امسال در این شهرستان در 54 سال گذشته بی سابقه بوده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از زرین خبر از اذربایجان غربی؛ احمد علی بنائی در جلسه کمیته بررسی مخاطرات زیست محیطی میاندوآب اظهار کرد: در مهر ماه سال جاری میزان بارندگی ها در شهرستان میاندواب بطور میانگین به 117 میلی متر رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس اداره هواشناسی میاندوآب افزود: این میزان بارش در مهر ماه سال گذشته کمتر از 1 میلی متر بود و در تاریخ آمار برداری میاندواب که از سال 1340 شروع شده بی سابقه است و نسبت به دوره اماری بلند مدت 888 درصد افزایش دارد.
با تاکید بر استفاده بهینه از آب افزود: باید با برنامه ریزی در راستای فرهنگ سازی در بین مردم بویژه کشاورزان برای استفاده بهینه از اب و جلب مشارکت عموم مردم در این راستا حرکت کنیم.
رئیس اداره هواشناسی میاندوآب افزود: این میزان بارش در مهر ماه سال گذشته کمتر از 1 میلی متر بود و در تاریخ آمار برداری میاندواب که از سال 1340 شروع شده بی سابقه است و نسبت به دوره اماری بلند مدت 888 درصد افزایش دارد.
,با تاکید بر استفاده بهینه از آب افزود: باید با برنامه ریزی در راستای فرهنگ سازی در بین مردم بویژه کشاورزان برای استفاده بهینه از اب و جلب مشارکت عموم مردم در این راستا حرکت کنیم.
,
ارسال دیدگاه