ذوبآهن 1 - ماشینسازی 2
پیروزی تبریزیها در دیداری که همهچیز داشت/ افاضلی کارش را با بُرد شروع کرد
افاضلی 3 امتیاز حساس خارج از خانه را در دیار زایندهرود و طی یک بازی پرحاشیه دشت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ذوبآهن پس از یک تساوی و سه باخت طی چهار هفته متوالی که آنها را به منطقه سقوط نزدیک کرده بود، در دیدار اخیرش برد ارزشمند و پُر گلی برابر شاهین شهرداری به دست آورد تا به رده دهم جدول صعود کند اما ماشین سازی مانع از تحقق رویای گاندوهای اصفهانی شد تا شاگردان هومن افاضلی با دو امتیاز بیشتر از ذوبیها در رده دهم و یک پله بالاتر از رقیب اصفهانی جا خوش کنند.
ذوب آهن 1
,
,
, ذوب آهن 1,
گل: ایوان مارکوویچ (41)
,,
ماشین سازی 2
, ماشین سازی 2,گل: قائمخواه (46)
,
دارکو (51) گ.ب.خ
,
سبزپوشان اصفهانی ابتدا در دقیقه ۴۱ از روی نقطه پنالتی توسط ایوان مارکویچ به گل رسیدند اما در لحظات پایانی این نیمه، قائم اسلامیخواه بازی را به تساوی کشاند. در نیمه دوم و در دقیقه ۵۱ دارکو، بازیکن تعویضی ذوبیها به اشتباه دروازه خود را باز کرد تا ماشینسازی برنده این دیدار باشد.
,همچنین بازیکنان ماشینسازی در دقیقه ۲۹ یک پنالتی را از دست دادند.
,
ذوبآهن از دقیقه ۸۱ و ماشینسازی از دقیقه ۸۳ با اخراج قاسم حدادیفر و عزیز معبودی ۱۰ نفره شدند. در این دیدار جنجالی که با قضاوت ترابیان همراه بود، میزبان به شدت به عملکرد داوری اعتراص داشت زیرا ۲ گل این تیم در نیمه نخست و نیمه دوم به اشتباه مردود اعلام شد.
,
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه