در عزاداری ها از لحاظ کیفی افت کرده ایم/عاشورا فرصتی برای جهانی شدن اسلام
امام جمعه کمیجان با بیان اینکه عاشورای حسینی موجب انقلاب در روح و جان مردم ایران شد، گفت:با شناختن و شناساندن درست راه امام حسین(ع)از فرصت عاشورا برای جهانی کردن اسلام قدم برداریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب حجت الاسلام مقدسی پور، امام جمعه کمیجان ، پیرامون جایگاه عزاداری های محرم در دین مبین اسلام اظهار کرد: پیامبر(ص) فرمودند؛«برای شهادت فرزندم حسین(ع)، گرمی و حرارتی در قلوب مؤمنان ایجاد می شود که خاموش شدنی نیست» که این مسئله گویای ارزش والای امام حسین(ع) نزد رسول اکرم(ص) است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,وی ادامه داد: از پیامبر گرامی اسلام احادیث بسیاری مبنی بر جایگاه ویژه اهل بیت(ع) آمده است از جمله این سخن که می فرمایند؛«ان الحسین(ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه» و در جای دیگر می فرمایند؛« انما مَثلُ اهل بیتی فیکم کمثل سفینة نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها غرق، مثل اهل بیت من مثل کشتی نوح است که هرکسی او را همراهی کند نجات پیدا می کند و هرکس همراه او نباشد به هلاکت خواهد رسید»
,مقدسی پور بیان کرد: پیامبر(ص) بارها در حدیث ثقلین تأکید کرده اند که؛« إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا، کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی؛ أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ؛ من دو چیز گرانبها در میان شما به یادگار می گذارم یکی کتاب کم . دیگری عترت و اهل بیتم» از این جا می توان دریافت که این دو امانت، دو روی یک سکه اند و از هم جداشدنی نیستند.
,وی ادامه داد: معصومان ادامه دهنده راه پیامبر(ص) هستند لیکن امام حسین(ع) کشتی نجاتی است که انسان را بسیار سریع به مقصد می رساند اما هرساله با آمدن ماه محرم این سؤال مهم به ذهن همه عاشقان آن حضرت خطور می کند که آیا از ظرفیت عاشورا خوب استفاده می کنیم یا نه؟
,امام جمعه کمیجان با اشاره به اینکه این ظرفیت موجب ماندگاری اهل بیت(ع) در جامعه شده است، افزود: بی شک توانستیم از این دریای عمیق قدحی بر داریم چراکه داریم« الاسلام محمدی الحدود و حسینی البقاء»، اگر از عاشورا استفاده نکرده بودیم انقلاب اسلامی شروع نمی شد. انقلابی که ریشه در این واقعیت انکار ناپذیر دارد که امام راحل می فرمود؛«خون بر شمشیر پیروز است».
,,

, ,
وی با بیان اینکه عاشورای حسینی موجب ایجاد انقلاب در روح و جان مردم ایران شد، گفت: اما ما فقط قطره ای از دریای ظرفیت عاشورا را دریافت کردیم و چنانچه بتوانیم این ظرفیت را به درستی بشناسیم و بشناسانیم و راه امام حسین(ع) را ادامه دهیم، اسلام جهانی خواهد شد.
,مقدسی پور بیان کرد: باید انقلاب اسلامی تبدیل به الگویی مناسب برای ملت های تشنه آزادی در سراسر جهان شود لذا با توجه به این جمله که «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» فرهنگ عاشورا می تواند فرهنگی حاکم برجهان باشد.
,امام جمعه کمیجان در پایان خاطر نشان کرد: باید اعتراف کنیم که از ظرفیت عاشورا استفاده لازم را نکردیم اگرچه محافل عزاداری در ماه محرم از نظر کیفی رشد کرده است لیکن از لحاظ کیفی دچار افت هایی شدیم که بازگشت به عزاداری های سنتی بر طبق تأکیدات امام راحل و مقام معظم رهبری راه گشاست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه