نماینده کهگیلویه بزرگ کرونا را شکست داد+عکس
محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه،بهمئی، چرام و لنده در مجلس در تازه ترین پست تویتری خود از پایان قرنطینه ناشی از ابتلا به کرونا خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس حجتالاسلام محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس در که دو هفته پیش خبر ابتلا به بیماری کرونای وی موجب شد تا دیدارهای مردمی خود در شهرستان های چهارگانه را به زمان دیگری موکول کند، در تازه ترین پست توئیتری خود از بهبودی کامل و شکست ویروس کرونا و خروج از قرنطینه خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ,
در این پست تویتری آمده است :
, ,
یا رب تو آشنا را مهلت ده و سلامت
,
چندان که بازبیند دیدار آشنا را
,
#پایان قرنطینه
,
محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ و امیر عباس هاشمی مسئول دفتر وی که به ویروس منحوس کرونا مبتلا شدند بعد از دو هفته قرنطینه در روزهای آینده فعالیت خود را در جهت خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان های کهگیلویه، بهمئی ،چرام و لنده آغاز خواهند کرد.
, 
انتهای پیام/


,
انتهای پیام/
, ]
ارسال دیدگاه