رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی کرمانشاه خبر داد

تشکیل ۲۴۰ پرونده تخلف برای مشاوران املاک در کرمانشاه

تشکیل ۲۴۰ پرونده تخلف برای مشاوران املاک در کرمانشاه
گودرز فهیمی از تشکیل ۲۴۰ پرونده تخلف برای مشاوران املاک در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گودرز فهیمی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: بنا به درخواست استاندار و دریافت اخباری مبنی بر تخلف برخی بنگاه‌های مشاورین املاک گشت‌های مشترکی توسط تعزیرات حکومتی، فرمانداری، اتحادیه مربوطه و سازمان صمت جهت بازرسی از این واحدها تشکیل شد.

وی افزود: در ابتدا بنا به درخواست مردم، مناطق حاشیه نشین، حومه شهر و سپس نقاط مرکزی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۰۰ بازرسی از بنگاه‌های مشاورین املاک در سطح کرمانشاه انجام شده که برای ۲۴۰ واحد متخلف پرونده تشکیل شده است که پرونده آنها در تعزیرات حکومتی در دست رسیدگی است.

فهیمی گفت: همچنین ۱۲ بنگاه مشاورین املاک فاقد مجوز بودند که پلمب شدند.

این مسئول عنوان کرد: بنگاه‌های مشاورین املاک باید قراردادهای جدید را بر اساس مصوبه ستاد ساماندهی اجاره بهای مسکن تنظیم کنند.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه بیان داشت: بنگاه‌های مشاورین املاک در قراردادهای جدید نسبت به سال گذشته حق افزایش قیمت بیش از ۲۰ درصد را ندارند در غیر این صورت بر اساس قانون نظام صنفی با آنها برخورد خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه