رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب خبر داد

تجهیز محیط‌بانان سرپل‌ذهابی به لباس‌های دوربین‌دار

تجهیز محیط‌بانان سرپل‌ذهابی به لباس‌های دوربین‌دار
کیانوش احسانی, رئیس محیط زیست سرپلذهاب از مجهز شدن نیرو های حفاظت محیط زیست شهرستان به سیستم دوربین البسه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کیانوش احسانی در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل‌ذهاب به تجهیزات نوین حفاظتی از جمله سیستم دوربین البسه برای نظارت بر محیط زیست منطقه مجهز شدند.

وی افزود: گشت و کنترل مستمر در منطقه حفاظت شده قراویز به صورت مداوم و روزانه توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان انجام می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب بیان داشت: در طول سه ماه اخیر ۱۲ پرونده قضائی در خصوص تخلفات محیط زیستی تشکیل شده که ۹ پرونده آن به دادگاه ارجاع و منجر به صدور حکم قضائی و واریز ضرر و زیان به محیط زیست شده است.

احسانی با بیان اینکه شهرستان سرپل ذهاب دارای سه هزار و ۸۴۰ هکتار از منطقه شکار ممنوع است، تصریح کرد: وسایلی از قبیل اسلحه غیر مجاز، موتور برق، تور ماهیگیری، تور انتظاری، قفس فلزی و قفس چوبی از متخلفین کشف و ضبط شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,   شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه