ایران جزء 10 کشور برتر علم نانو

ایران جزء 10 کشور برتر علم نانو
دبیر همایش فناوری نانو، کاربردها، مزایا و چالش‌‏ها با بیان اینکه ایران در علم نانو جزء 10 کشور برتر دنیا قرار دارد، گفت: نباید در به کارگیری صنعتی این علم ضعیف عمل کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس،علی احمدپور ظهر امروز در همایش فناوری نانو، کاربردها، مزایا و چالش‏‌ها در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت: بعد از انقلاب صنایع کشاورزی، برق و انرژی، پزشکی، نساجی و انقلاب صنعتی، ماشین و صنعت نساجی و انقلاب راه آهن و استیل و انقلاب ماشین‌های الکتریکی و مواد شیمیایی و اتومبیل و انقلاب نفتی و علوم کامپیوتر باید با انقلاب نانو تکنولوژی گام برداریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: فناوری نانو در آینده‌ای نزدیک اثرات مختلف اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و سیاسی خوبی را رواج می‌دهد.

عضو هیئت علمی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: سرمایه‌گذاری‌های کلان دولتی و خصوصی دلیلی برای پیشرفت چشم‌گیر این صنعت در ایران بوده است.

احمدپور عنوان کرد: فناوری نانو لزوما دلیلی برای ایجاد صنایع جدی نیست بلکه پیشرفت و ارتقای صنایع قدیمی را در بر می‌گیرد.

دبیر علمی همایش فناوری نانو، کاربردها، مزایا و چالش‏‌ها گفت: کاربردهای نانو در تولید فرآوری، ذخیره‌سازی، بسته‌بندی، انتقال محصولات شیمی و نفتی، ساختمان و... است.

دبیر همایش فناوری نانو، کاربردها، مزایا و چالش‌‏ها گفت: با توجه به اینکه ایران جزء 10 کشور برتر علم نانو بوده در به‌ کارگیری صنعتی این علم ضعیف عمل کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه